COREtec® is dé architect en uitvinder van de categorie meerlagige rigide vloeren

Naast het feit dat COREtec® de architect en fondateur van de categorie meerlagige rigide vloeren is, is het ook mondiaal de best verkochte meerlaagse vloer.

24 September 2018

Jan Dossche President USFloors International: “Alles begint bij een goed produkt en het produkt van COREtec® verschilt met andere Rigide producten die worden aangeboden omdat er bij de andere producten aangeraden wordt om toch nog de nodige voorzorg te nemen bij de ondergrond voorbereiding en toch nog een ondervloer wordt geadviseerd”.

Jan Dossche gaat verder : “Het regent zogenaamde innovaties in de vloerbedekkingssector, maar hoogstzelden kom je een product tegen dat het predicaat ‘revolutionair’ verdient. COREtec® the original mag zich die medaille met recht en rede opspelden. Deze harde vloerbedekking bestormt de wereldmarkt dankzij unieke technologieën en haar onverwoestbaar karakter.”

“COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer extreem krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar!”

COREtec® met SOUNDCORE technologie t.o.v. Rigid PVC vloeren:

- COREtec® is dé ARCHITECT van de watervaste meerlaagse vloeren. COREtec® is een enorm succes in de US en ondertussen al 6 jaar een gevestigde waarde.
- De product dikte gaat van 8 – 8,5mm (rigid vloeren max 6mm) Ideaal voor plaatsing op diverse types bestaande ondergronden, geen doordruk zichtbaar van de ondergrond.
- Afmetingen planken tot 183cm lang
- Product voelt veel zachter aan (rigid vloeren hebben een meer plastiek look & feel)
- De plank is meer flexibel en zeker niet zo stijf als rigid. Dit heeft als grote voordeel dat bij bepaalde druk op de de klikverbinding deze niet gaat breken.
- Betere geluidsdemping binnenskamer! Mede door luchtbellen in de COREtec®kern – BETERE AKOESTIEK als resultaat.
- COREtec® heeft een kurk onderlaag. Ideale geluidsdemping & vangt ook oneffenheden op bij plaatsing.
- 80 decoren beschikbaar !!! Uitbreiding van decoren in 2019
- Service, alle 80 referenties op stock in Waregem