Foto: 2017-10/Coretec - USFloors.jpg

Zeer Geslaagde VT Wonen & Designbeurs voor USFloors - COREtec®

De tweede deelname van USFloors – COREtec® aan de 25 ste jubileum editie van VT Wonen & Designbeurs is een groot succes geworden.

“Vorig jaar in september 2016 namen we voor de eerste keer deel aan de VT Wonen & Designbeurs in Amsterdam en hadden we heelwat belangstelling opgewekt bij het grote publiek.” aldus Jan Dossche, President US Floors International – COREtec®.
Jan Dossche gaat verder “Dat gaf ons enorm veel vertrouwen naar de toekomst toe. Toen werden de eindconsumenten voor het eerst in contact gebracht met de COREtec® vloeren op een consumentenbeurs. Niemand kwam toen echter de beurs bezoekenmet het idee om een kijkje te nemen bij COREtec® want het product was nog niet echt gekend bij de consumenten.”

Dan is dit deze editie toch wel anders geworden :
Mede doordat er de laatste 12 maanden enorm hard gewerkt is door de 2 Nederlandse COREtec® distributeurs Bosgoed en Headlam is het product al een begrip geworden in de Nederlandse markt. Zowel Bosgoed als Headlam hebben via hunvertegenwoordigers de woninginrichtingszaken heel goed en uitgebreid geïnformeerd over de COREtec® vloeren. De mensen van de buitendienst van Bosgoed en Headlam hebben ook diverse opleidingen gegeven die zeer goed bevonden werden. Zowel bij Bosgoed als bij Headlam werden er de afgelopen maanden ook een aantal druk bijgewoonde infosessies en info avonden georganiseerd over de COREtec® vloeren. Op de VT Wonen en Designbeurs waren er iedere dag vertegenwoordigers van Bosgoed en Headlam aanwezig op de COREtec® stand om de consumenten te informeren over de COREtec® vloeren en de nieuwe decoren.

Ook in de media was COREtec® opvallend aanwezig de voorbije 12 maanden :
We denken oa aan de landelijke mediacampagne op de druk bezochte website www.wonen.nl waarbij in totaal 30.160 eindconsumenten in contact kwamen met de nieuwe en bestaande COREtec® vloeren. Ook het pagina grootte artikel over COREtec® in de kranten die op meer dan 625.000 examplaren gedrukt werden, heeft indruk gemaakt op de consumenten. De landelijke advertisingcampagne scoorde zeer goed en bracht heelwat volk op de been in de woninginrichtingszaken die eraan deelgenomen hebben.

Op de VT Wonen & Designbeurs waren heelwat consumenten onder de indruk van de talrijke voordelen van de COREtec® vloeren. Ook de 29 nieuwe decoren in hout of steenmotieven zijn zeer interessant voor de Nederlandse markt. De talrijke beursbezoekers waren ook gecharmeerd door de interessante toepassingsmogelijkheden van de COREtec® accessoires zoals plinten en profielen.
Het feit dat de COREtec® plinten en accessoires in identiek hetzelfde decor kunnen aangeboden worden als de vloeren, is een enorm pluspunt !

Een aantal aantal woninginrichters die met COREtec® samenwerken via Bosgoed of Headlam hadden de afgelopen week al consumenten over de vloer die de COREtec® stand bezocht hadden op de beurs. Deze consumenten waren heel enthousiast over mogelijkheden van de COREtec® vloeren in het algemeen en de nieuwe decoren in het bijzonder. Oa de Dobra Oak, één van de 29 nieuwe decoren, viel bij heelwat Nederlanders in de smaak. Opvallend is ook de belangstelling voor de 12 tegel imitatievloeren. De COREtec® tegelvloeren zijn 8 mm dik, ideaal dus voor renovatie en zijn veel lichter in vergelijking met echte tegelvloeren.
De 9 nieuwe designs vallen bijzonder goed in de smaak bij de consumenten. Iedere geïnteresseerde bezoeker kreeg een lijst mee met daarop de gegevens van de COREtec® verkooppunten waar ze verdere info kunnen bekomen


COREtec® vloeren waren niet alleen op de eigen COREtec stand te bewonderen maar ook in het woonhuis van het woonmagazine Eigen Huis & Interieur in Hal 10

Eigen Huis & Interieur had voor het nieuwe design Banff Oak van COREtec® geopteerd voor de vloer in de keuken. Deze nieuwe watervaste vloer uit de COREtec® Wood HD Collectie is gemaakt van hout, bambou, kalksteen en vinyl. Deze vloer kan snel en op bijna Iedere vloer of ondervloer geplaatst worden. Wat de afwerking van de vloer betreft, daarbij werd voor de Castle plint gekozen die geverfd werd in de kleur van de muur wat een heel mooi beeld oogt ! In de badkamer van het Eigen Huis en Interieur woonmagazine werd de COREtec® tegelvloer Columba uit de COREtec® Stone + Collectie geplaatst.

Meer van COREtec® Floors
Reacties