Foto: woonmode-rijswijk-coretec

Woonmode, de grootste woonwinkel in complete woninginrichting

Bij Woonmode in Rijswijk kan de consument en/of professional terecht voor alles dat met de moderne, trendy of klassieke woninginrichting te maken heeft.

Woonmode is namelijk niet voor niks de grootste specialist in complete woninginrichting. Een deskundig team van zeer ervaren adviseurs staat steeds en met veel enthousiasme en passie paraat voor de consument en professioneel.

Iedere consument met passie voor wonen kan bij Woonmode terecht voor een heel mooi aanbod aan kwaliteitsvloeren, gordijnen, raamdecoratie, zonwering, behang, karpetten en toebehoren.
En het aanbod bevat enkel topmerken van topkwaliteit tegen uiterst scherpe prijzen.

In de grootste woonwinkel van regio Den Haag kan de consument zich laten inspireren door talrijke mooi ogende sfeerpresentaties en vele prachtige showvloeren en dit op een oppervlakte van niet minder dan 1.200 M2! De uiterst ervaren adviseurs van Woonmode staan altijd voor de klant klaar en helpen graag bij de keuze van één van de talrijke woonproducten die in de winkel aanwezig zijn.

Al meer dan 32 jaar onderscheidt Woonmode zich met een veelzijdige collectie aan woonproducten, deskundig advies, zeer goede en snelle service en scherpe prijzen! Woonmode werkt ook samen met projectontwikkelaars, woningcorporaties en kopersverenigingen.

Sander Groen, samen met zijn broer eigenaar van Woonmode vat het als volgt samen : “Woonmode onderscheidt zich in de markt door de combinatie van een grote en unieke woonwinkel, waar een groot aanbod van a-merken te vinden is. Wij bieden een totaalaanbod, waardoor mensen alles voor de inrichting van hun woning kunnen vinden in één winkel. Wij merken dat mensen het prettig vinden om met één deskundige partij te werken, zodat we de producten goed op elkaar af kunnen stemmen, we door de korte lijnen goed en snel kunnen (samen)werken én we een scherpe prijs kunnen bieden.

Wij hebben heel veel ervaring en expertise opgebouwd door de jaren heen. Zo staat een deskundig advies en goede service bij Woonmode hoog in het vaandel. Ons team aan deskundige adviseurs én onze professionele monteurs, stoffeerders, parketteurs maken dagelijks hét verschil voor onze klanten, en hier zijn we enorm trots op”.

Sander Groen gaat verder : “Bovendien krijgen we heel veel goede mond tot mond reclame, zetten we talrijke marketingmiddelen in via onze website en sociale media en vindt u Woonmode ook regelmatig in de woonbladen. We krijgen ook veel positieve reacties over een goede service en de snelle manier van handelen en opleveren.”

Vloeren

Woonmode biedt u een zeer grote collectie in vloeren voor de scherpste prijzen van de regio Den Haag. Zo vindt u bij Woonmode een grote en mooie keuze in duurzame PVC-vloeren, laminaat, parketvloeren, linoleum en tapijt. Dat kwaliteit ook betaalbaar kan zijn, bewijst Woonmode al sinds 1985, en bent u bij Woonmode verzekerd van de beste deal!

De voor de Randstad unieke woonwinkel in Rijswijk is dan ook zéker een bezoek waard!

COREtec® vloeren

COREtec® is één van de meest recente vloeren in het gamma van Woonmode.
Sander Groen: “We houden steeds voeling met de nieuwste trends en COREtec® is de pionier op het vlak van watervast meerlaagse vloeren. De nieuwe vloeren brengen met de zeer natuurgetrouwe houtdessins warmte in elk interieur. COREtec® staat garant voor optimale akoestiek, comfort, warmte én degelijkheid.”

COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk geplaatst worden.

COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer extreem krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar!

Exclusieve hout-of tegelmotieven bieden de ontwerper of bouwheer talloze mogelijkheden waardoor de vloer zich naadloos laat integreren in elk interieur. Een lijmloos geïntegreerd klikprofiel garandeert een eenvoudige zwevende plaatsing. De onderlaag uit kurk maakt een extra ondervloer overbodig en vangt kleine onregelmatigheden in de ondergrond op. Een COREtec® vloer kan je dus probleemloos rechtstreeks plaatsen op een ondergrond van hout, beton of tegels. De kurken onderlaag zorgt voor een superieur loopcomfort waardoor een COREtec® vloer warmer en stiller is.
COREtec® is wereldwijd gepatenteerd onder US Patent No. 9,156,233.
De vele voordelen van COREtec® vloeren op een rij:
- Extreem Stabiel
- Eenvoudige plaatsing
- Eenvoudig onderhoud
- Geen extra ondervloer nodig
- 100 % Watervast
- Hoge krasweerstand
- Akoestisch dempend
- Levenslange garantie

Quick-Step vloeren

Quick-Step is één van de grootste fabrikanten op het gebied van laminaat en PVC vloeren. Groot geworden door de unieke en wereldberoemde Uniclic-verbinding die Quick-Step heeft uitgevonden en 20 jaar geleden de laminaatmarkt compleet heeft veranderd. Inmiddels is Quick-Step uitgegroeid tot één van de toonaangevende fabrikanten in vloeren en staat Woonmode bekend om hun mooie en goede vloeren. Woonmode is al 32 jaar erkend hoofddealer en partner van Quick-Step. Zo vindt u bij Woonmode de complete collectie laminaat- en PVC-vloeren en zijn onze vloerenleggers en parketteurs erkend door Quick-Step als 'Quick-Step Master Installer'. Dit garandeert u het beste vakwerk en de meest uitgebreide garanties op uw vloer.

Andere topmerken en toonaangevende fabrikanten op het gebied van vloeren die Woonmode aanbiedt, zijn onder andere Balterio, Tarkett, Hollandsche Vloeren, Desso, Parade, Bonaparte, Therdex, Forbo, Riviera, Novilon en Marmoleum.

Raambekleding, gordijnen en zonwering

Ook voor de grootste keuze in raambekleding, gordijnen en zonwering bent u bij Woonmode aan het juiste adres. Woonmode is al sinds 1985 specialist en presenteert in de woonwinkel de nieuwste collecties van toonaangevende merken, zoals Luxaflex, Verosol, Bece, Eijffinger, De Ploeg en Kendix.

Woonmode is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste dealers van Luxaflex en is recent door Luxaflex geselecteerd als Luxaflex Gallery Dealer. Met de nieuwste Gallery Shop vindt u bij Woonmode de grootste Luxaflex collectie van Nederland, met álle mogelijke producten in binnenzonwering én buitenzonwering uitgebreid gepresenteerd. Denk hierbij aan plissés, duettes, houten jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen en duo-rolgordijnen. Verder vindt u bij Woonmode de nieuwste Verosol Zonwering Studio en een ruime keuze met een superscherp geprijsde home collectie.

Op het gebied van gordijnen presenteert Woonmode meer dan 2000 stoffen van Europa’s toonaangevende merken/ fabrikanten. Door de vele showbanen die op allerlei verschillende confectiemethoden worden getoond, wordt u volop geïnspireerd en krijgt u een zeer goede indruk hoe de gordijnen bij u thuis komen te hangen.
De zeer deskundige binnenhuisadviseurs adviseren u graag in de woonwinkel, of bij u thuis. Verder meten de adviseurs van Woonmode uw raambekleding/ zonwering altijd gratis bij u thuis, zodat u verzekerd bent van een schitterend resultaat.

Wanneer u voor raambekleding bij Woonmode kiest kunt u op een aantal belangrijke garanties rekenen:

Deskundig advies

Onze adviseurs zijn ervaren, enthousiast en deskundig, en helpen u graag om van uw huis een sfeervol thuis te maken. Zij zijn gespecialiseerd in kleur, inrichting, inspiratie en ideeën op het gebied van complete woninginrichting. Bij Woonmode kunt u slagen binnen ieder budget, want dat mooi wonen niet per se duur hoeft te zijn, bewijst Woonmode al 32 jaar!

Gratis inmeten bij uw thuis & vakkundig gemaakt

Wanneer u gordijnen koopt is het belangrijk dat deze perfect komen te hangen, dit geldt uiteraard ook voor alle andere producten op het gebied van raambekleding en zonwering. Onze vakmensen komen dan ook graag en gratis bij u thuis langs. Het professionele atelier van Woonmode zorgt ervoor dat alle stoffen perfect op maat worden gemaakt, zodat u verzekerd bent van een schitterend resultaat!

Raambekleding in iedere prijsklasse

Volgens Woonmode past bij ieder budget kwalitatieve woninginrichting. Bij Woonmode vindt u dan ook zowel luxe stoffen van exclusieve merken als sfeervolle gordijnstoffen die voordelig geprijsd zijn. Dit geldt ook voor onze collecties in raambekleding en zonwering.

De grootste specialist in vloerkleden & karpetten

Naast alles op het gebied van vloeren en raambekleding, vindt u bij Woonmode de grootste vloerkledencollectie van de Randstad. Met meer dan 1000 vloerkleden uit voorraad leverbaar is er voor iedereen en mooi en betaalbaar vloerkleed te vinden. Op de webshop van Woonmode (Karpettenshop.nl) kunt u alvast ideeën en inspiratie op doen, maar uiteraard is het zeker de moeite om de mooie collectie in de woonwinkel van Woonmode te komen bekijken.

Behang in alle soorten

De verschillende motieven en kleuren maken kiezen niet altijd even gemakkelijk. Daarom helpen de binnenhuisadviseurs van Woonmode u graag! Of u nu op zoek bent naar mooie strakke wanden met duurzaam renovliesbehang of liever de voorkeur geeft aan de sfeervolle behangkwaliteiten van toonaangevende merken als Eijffinger, Esprit, Riviera Maison, Marcel Wanders e.v.a.. Onze professionele behangers/ schilders staan garant voor de vakkundige plaatsing van uw behang, maar wilt u liever zelf uw behang plaatsen, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Grootste specialist in de regio Den Haag

Door zich te onderscheiden met een schitterende en grote woonwinkel, deskundig advies, mooie producten én scherpe prijzen, is Woonmode in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste woonwinkel in de regio Den Haag. Bovendien is Woonmode ook al 32 jaar een CBW erkend woonwinkel, zodat u verzekerd bent van uitstekende garanties en vakwerk! Kortom, Woonmode is uw bezoek zéker waard!

Specialist in de projectmarkt

Bent u voor uw bedrijf, winkelruimte, restaurant of kantoor op zoek naar een deskundige, ervaren en scherp geprijsde specialist voor de levering en plaatsing van vloeren, gordijnen, raamdecoratie en zonwering? Dan bent u aan het juiste adres bij Woonmode Project! Sinds 1985 is Woonmode Project één van de grootste specialisten in de projectmarkt van de gehele Randstad.

De ervaren adviseurs helpen u voor de keuze van de juiste producten en materialen voor uw project. Vanuit de grote showroom in Rijswijk presenteren de adviseurs op een uitgebreide en inspirerende manier de wooncollecties. Er is ook een mogelijkheid voor een advies-op-locatie. Er kan ten allen tijde een afspraak met één van de verkoopadviseurs gemaakt worden en ze komen met stalen bij u langs.

Woonmode in een notendop

- De grootste woonwinkel van de Randstad
- Sinds 1985 gespecialiseerd in complete woninginrichting
- Erkend dealer van alle a-merken en toonaangevende fabrikanten
- Deskundig advies en goede service
- Eigen team vakmensen (maatnemers, monteurs, stoffeerders, parketteurs)
- Zorgeloze inmeetservice
- CBW erkend en uitstekende garanties
- Gemiddeld reviewcijfer 8,8 via Klantenvertellen.nl

Woonmode

Winkelcentrum in de Bogaard
Bogaardplein 6
2284 DM Rijswijk (ZH)
Telefoon: 070- 3960610
info@woonmode.nl
www.woonmode.nl

Meer van COREtec® Floors
Reacties
Philiep-Caryn

Interessant artikel

6 jaar geleden