De COREtec Naturals Collectie

Mooi ogende vloeren voor in de Woonkamer

11 Mei 2018

Nieuwe harde vloerbedekking : COREtec®

Deze volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking is het perfecte alternatief op vinylvloeren, klik LVT of laminaatvloeren. Bovendien is COREtec® wereldwijd gepatenteerd. COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk, eenvoudig en snel geplaatst worden door een vakman of door een consument. Een revolutionair product dus COREtec® the original, dat men ook kan omschrijven als een watervaste meerlaagse zwevende vloer met een onderlaag uit kurk. Noem USFloors dus gerust de architect/uitvinder van de watervaste meerlaagse vloerencategorie.


Het aantal zogenaamde innovaties in de vloerbedekkingssector is bijna niet te tellen, maar hoogstzelden kom je een product tegen dat het predicaat ‘revolutionair’ echt wel verdient. COREtec® the original mag zich die medaille met recht en rede opspelden. Deze harde vloerbedekking bestormt heden ten dage de wereldmarkt dankzij unieke technologieën en haar onverwoestbaar karakter.
COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer extreem krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar!

USFloors – COREtec® lanceert een aantal nieuwe vloeren in 2018

Het COREtec® Original programma wordt in 2018 met maar liefst 24 nieuwe mooi ogende decoren uitgebreid. Daarbij een aantal heel knap uitziende trendy decoren. Deze designs werden zoals altijd uiterst zorgvuldig uitgekozen door een selecte groep van professionals in Home & Deco in het algemeen en vloeren in het bijzonder. Een aantal vloerenexperten hebben daarbij rekening gehouden met de huidige tendens in de steeds sneller veranderende woonwereld.

Woonkamer

Uw woonkamer is meestal de woonruimte waar u met het gezin, de vrienden of vriendinnen en
de kennissen een aangename middag, namiddag of avond doorbrengt. Of u kunt er in uw eentje of met uw partner genieten van een rustig moment tijdens het weekend of ’s avonds na een lange dagtaak. Met één van de nieuwe COREtec® vloeren zit u bovendien voor jaren goed !

Het nieuwe eigentijdse decor “Timber” met V – groef bijvoorbeeld uit de COREtec® Naturals collectie is er één om meteen verliefd op te worden.

De eigenschappen van de vloer zijn echt niet min : duurzaam, onderhoudsvriendelijk, snelle plaatsing, kan in alle ruimtes geïnstalleerd worden, ook vochtige ruimtes zoals keuken, badkamer en toilet. Klassiek of modern, landelijk of hedendaags, het maakt in feite allemaal weinig uit,
de COREtec® vloeren. Dat de COREtec® vloeren in de smaak vallen, is niet zo vreemd. Weinig andere vloeren zijn zo innovatief, overal installeerbaar en betaalbaar als COREtec®.

USFloors, de fabrikant van de COREtec® vloeren, investeert voortdurend in innovatie en blijft een trendsetter op gebied van harde vloerbedekking. De COREtec® vloeren hebben niet alleen een bijzonder warme uitstraling, ze voelen ook warm aan. De vloeren zijn snel en gemakkelijk installeerbaar door zowel vakman als consument en ook gemakkelijk terug weg te nemen.

COREtec® The Naturals : nieuwe frisse look – heel mooie uitstraling - eigen identiteit

  • 100% Watervast
  • Extreem stabiel
  • Plaatst eenvoudig
  • Hoge krasweerstand
  • Geen acclimatisatie nodig
  • Antistatisch / Electrostatisch
  • Ideaal voor vloerverwarming & koeling
  • Op elke ondergrond
  • Akoestisch dempend
  • Pet proof

Meer informatie: COREtec®

Reacties