string(1) "p"

Appartementsvloer COREtec®

Bewoners appartement kiezen voor de renovatie voor de nieuwe vloerbedekking van COREtec®.

COREtec® vloerbedekking

Residentie Promenade is een mooi gelegen residentie in het centrum van Mechelen. Mevrouw Sofie Peeters legt uit waarom ze voor de renovatie van het appartement opteerde voor de nieuwe vloeren van COREtec® als vloerbedekking. In totaal werd er meer dan 60 M2 COREtec® geïnstalleerd in de vernieuwde flat.

Mevrouw Peeters: “Ik vind de nieuwe vloeren van COREtec® heel mooi en passend bij ons interieur. Het appartement mocht niet lang onbewoond zijn en daarom ging de keuze naar kwaliteitsmaterialen die snel kunnen geïnstalleerd worden. Het onderhoud van de vloer in het appartement is ook heel belangrijk. Daar er een gedeelte mijn kantoor is en er klanten op bezoek komen, is het nodig dat het appartement en de vloer er altijd netjes uitziet. “

Mevrouw Peeters gaat verder : “ Bovendien is COREtec® 100 % waterbestendig wat een groot voordeel is voor het onderhoud. De installatie ging heel snel omdat de plaatsing van de COREtec® vloer direct op de ondergrond kon uitgevoerd worden– er was zelfs geen ondervloer nodig en ook egaliseren was niet van toepassing. Het is ook een groot pluspunt dat de COREtec® vloeren er mede door het kliksysteem terug uitgehaald kunnen worden bij een eventuele verhuis.

Verkooppunten

Ga voor meer informatie en het zoeken naar verkooppunten naar de website: www.coretecfloors.com.