Familie Jansen opteert voor COREtec® vloeren

COREtec® vloeren in nieuwbouwkeuken

Hoe zijn jullie in contact gekomen met COREtec® ?

We waren op zoek naar een authentieke vloer omdat we dergelijke vloeren erg mooi vinden voor onze woning en we hadden een voorkeur voor een visgraat vloer. We wilden een vloer waar we lang genot van zouden hebben. Maar we hebben 2 kinderen, dus hadden we onze bedenkingen over het onderhoud van een houten vloer. Tijdens onze zoektocht hebben we ons gefocused op hout en hout imitaties, waarbij we natuurlijk ook rekening hebben gehouden met het kostenplaatje.
We hebben advies gevraagd bij woonwinkel Woonmode. Daar zagen we voor het eerst de COREtec® vloeren. Dit was precies de goede mix voor ons : 100% waterproof, krasbestendig, geschikt voor vloerverwarming, niet van echt hout te onderscheiden, een duurzame vloer, onderhoudsvrij en ook niet geheel onbelangrijk een goede prijs-kwaliteit verhouding.
We zijn zeer goed geadviseerd geweest bij woonwinkel Woonmode uit Rijswijk. De uitstekende service en het persoonlijke contact zijn voor ons redenen genoeg om een volgende keer weer voor Woonmode te kiezen. Verder hebben ze ook een groot assortiment van goede kwaliteit

Wat vinden jullie over het onderhoud van de COREtec® vloer

Tot nu toe voldoet wekelijks dweilen met het COREtec® onderhoudsmiddel. En we hebben onder de meubels viltjes geplaatst tegen eventueel krassen. Er wordt regelmatig gestofzuigd om mogelijk krassen te voorkomen.

Zouden jullie de COREtec® vloer aanraden aan andere consumenten ?

Als je op zoek bent naar een vloer met hoge eisen als dat wij hebben, heel zeker! Wij zijn er erg blij mee en krijgen veel goede reacties over de vloer. Veel mensen uit onze vrienden en relatiekring denken dat het een echt houten vloer is.