string(1) "p"

‘The Authentics by COREtec®’

Nooit eerder zag een vloer er zo authentiek uit

‘The Authentics by COREtec®’

‘The Authentics by COREtec®’ is een gloednieuwe collectie ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors. Deze harde, meerlagige vloeren met klikprofiel spelen, zoals de naam reeds laat vermoeden, alles uit op de authenticiteit van de decoren, zowel wat de hout- als de steenimitaties betreft. Hun uitzicht, kleur en structuur is absoluut niet van echt te onderscheiden.

Authentieker dan dit is momenteel niet te vinden op de markt. Hun exclusief natuurlijk aspect wordt nog versterkt door het reliëf dat synchroon in register werd aangebracht. Tekening en reliëf vallen hierbij perfect samen tot een levensecht geheel.

‘The Authentics by COREtec®’ is verkrijgbaar in planken van 122, 150 en 180 cm, in zes tegels en 4 stijlvolle visgraatmotieven. De collectie houdt ook rekening met gebruikscomfort en energetische aspecten. Dit dankzij de ‘soundcore’ die contactgeluiden tot een absoluut minimum herleidt en door de onderlaag in kurk. Voeg daar de reeds gekende voordelen van onze meerlagige vloeren aan toe op vlak van plaatsing en onderhoud, en je hebt met ‘The Authentics by COREtec®’ een vloer die het origineel ver overstijgt.

Eigenschappen

- 100 % Waterdicht
- Zeer Stabiel
- Huisdiervriendelijk
- Geluiddempend
- Eenvoudig te plaatsen
- Krasbestendig
- Installatie op elke ondergrond
- Geen acclimatisatie nodig
- Ideaal voor vloerverwarming en – koeling
- Elektrostatische prestaties
- Een comfortabele en warme vloer
- Geen afzonderlijke ondervloer nodig

Designs : 26 Houtdecoren
06 Tegeldessins
04 Visgraat dessins
Garantie : Levenslang bij huishoudelijk gebruik - 10 jaar bij commercieel gebruik
Website : www.coretecfloors.com