Partner

Plintenfabriek.nl

De Plintenfabriek is specialist in het produceren van kwalitatieve en onderscheidende afbouw­materialen. In onze fabriek in Ravenstein produceren wij een compleet pakket aan afbouw­materialen, zoals plinten, architraven, vensterbanken, lijstwerk, lambrisering, sokkels, wandpanelen en ander maatwerk. Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!

Bedrijfsoverzicht plintenfabriek.nl

XXL-plinten zijn speciaal voor exclusieve interieurs met een uitgesproken uitstraling. Deze plinten zijn extra hoog en hebben bijzondere ontwerpen.

XXL-plinten: voor exclusieve interieurs

Bij de Plintenfabriek hebben we een lijn XXL-plinten ontworpen, speciaal voor een bijzonder accent in je interieur. De XXL-plinten springen in het oog, door de extra hoge afmetingen en bijzondere ontwerpen. Deze plinten zijn gemaakt van vochtwerend MDF van de hoogste kwaliteit. De XXL-plinten passen perfect in ruimtes met hoge plafonds. 

De collectie XXL-plinten bestaat uit verschillende modellen. Zo is er altijd een XXL-plint die aansluit bij jouw woonwensen en interieurstijl. Je bestelt deze plinten eenvoudig online via de website. Desgewenst afgelakt in een RAL-kleur of zelfs inclusief montage door onze mensen.

Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!

Meer lezen over
'XXL-plinten'?

meer van deze professional

Traprenovatie online regelen

Bij een jong gezin met opgroeiende kinderen heeft de tr...

Plinten van HDPS

Bij de Plintenfabriek vind je plinten van HDPS. Deze pl...

Plafondlijsten

Plafondlijsten overbruggen de overgang tussen wand en p...

Toon alle 18 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.