Partner

Plintenfabriek.nl

De Plintenfabriek is specialist in het produceren van kwalitatieve en onderscheidende afbouw­materialen. In onze fabriek in Ravenstein produceren wij een compleet pakket aan afbouw­materialen, zoals plinten, architraven, vensterbanken, lijstwerk, lambrisering, sokkels, wandpanelen en ander maatwerk. Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!

Bedrijfsoverzicht Plintenfabriek.nl

XXL-plinten zijn speciaal voor exclusieve interieurs met een uitgesproken uitstraling. Deze plinten zijn extra hoog en hebben bijzondere ontwerpen.

XXL-plinten: voor exclusieve interieurs

Bij de Plintenfabriek hebben we een lijn XXL-plinten ontworpen, speciaal voor een bijzonder accent in je interieur. De XXL-plinten springen in het oog, door de extra hoge afmetingen en bijzondere ontwerpen. Deze plinten zijn gemaakt van vochtwerend MDF van de hoogste kwaliteit. De XXL-plinten passen perfect in ruimtes met hoge plafonds. 

De collectie XXL-plinten bestaat uit verschillende modellen. Zo is er altijd een XXL-plint die aansluit bij jouw woonwensen en interieurstijl. Je bestelt deze plinten eenvoudig online via de website. Desgewenst afgelakt in een RAL-kleur of zelfs inclusief montage door onze mensen.

Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!

Meer lezen over
'XXL-plinten'?

meer van deze professional

Lambrisering

Lambrisering geeft je interieur een sfeervol en romanti...

Kozijnhout

Bij ons kunt u hoogwaardig massief kozijnhout bestellen...

PVC-plinten

Bij de Plintenfabriek zijn plinten van PVC in verschill...

Toon alle 19 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.