Partner

Plintenfabriek.nl

De Plintenfabriek is specialist in het produceren van kwalitatieve en onderscheidende afbouw­materialen. In onze fabriek in Ravenstein produceren wij een compleet pakket aan afbouw­materialen, zoals plinten, architraven, vensterbanken, lijstwerk, lambrisering, sokkels, wandpanelen en ander maatwerk. Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!

Bedrijfsoverzicht Plintenfabriek.nl

Overzetplinten

Overzetplinten plaats je over bestaande plinten heen. Zo krijgt je interieur een nieuwe uitstraling, zonder dat je de huidige plinten hoeft te verwijderen.

Overzetplinten

Overzetplinten worden ook wel renovatieplinten genoemd, omdat ze veel worden gebruikt bij verbouwingen en renovaties. Deze plinten worden over de bestaande plinten heen geplaatst, zodat de oude plinten niet hoeven te worden weggehaald. Overzetplinten hebben daarom een grote uitsparing aan de achterkant.

Bij de Plintenfabriek zijn overzetplinten in verschillende modellen verkrijgbaar. In ons assortiment vind je strakke en moderne overzetplinten, maar ook sierlijke en klassieke. Zo is er altijd een overzetplint die aansluit bij jouw woonwensen en interieurstijl. Je bestelt deze plinten eenvoudig online via de website. Bij je bestelling kun je aangeven hoe groot de uitsparing in de overzetplint moet zijn. 

De overzetplinten zijn bij de Plintenfabriek standaard dubbel gegrond. Je kunt er ook voor kiezen om de plinten voorgelakt of afgelakt te bestellen. Hierbij heb je de keuze uit vijf verschillende RAL-kleuren: 9001, 9003, 9005, 9010 en 9016. Wil je de plinten laten lakken in een andere RAL-kleur? Vraag eenvoudig een offerte aan.

Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!

Meer lezen over
'Overzetplinten'?

meer van deze professional

PVC-plinten

Bij de Plintenfabriek zijn plinten van PVC in verschill...

Houten plinten

Bij de Plintenfabriek vind je houten plinten in veel ve...

Plafondlijsten

Plafondlijsten overbruggen de overgang tussen wand en p...

Toon alle 19 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.