string(1) "p"
Profielfoto van Comfort Parket & Haarden
Comfort Parket & Haarden
Hoogheuvelstraat 121, 5349 AM Oss
maandag
13:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Massief houten vloer

Massief houten vloer met Comfort Parket uit Oss

Comfort parket & haarden

Massief parket
We beschikken over een grote afdeling houten vloeren in diverse uitvoeringen tegen zeer scherpe prijzen. Dankzij het unieke comfort kleuringsysteem kunnen wij u een veelheid aan kleuren bieden. U kunt tevens kiezen uit onze eigen Comfort kleurenlijn; b.v. koloniaal, grijs/wit, natuurwit, tibet, gerookt wit, wengé etc., wel of niet verouderd. U heeft de keus uit diverse houtsoorten zoals eiken, beuken, maple, afzelia, jatoba, kambala, merbau, teak, grenen, kersen en nog veel meer.

Lamel parket/duoplank
Lamel parket is een in lagen opgebouwde vloer van natuurlijke materialen. De rug is van multiplex of van lamellen (meubelplaat). De toplaag is van edelhout bijvoorbeeld: eiken, robijn, jatoba, merbau. De dikte is vanaf ca. 2mm tot 4mm en zelfs 6mm. Deze laatste is net zo vaak te schuren als een massieve vloer en gaat daardoor net zo lang mee. Ook zit er een vgroef in deze vloer zodat het oogt als een massief houten vloer. Het voordeel is dat door de opbouw deze vloer veel minder werkt dan een massieve vloer en dus mooier blijft liggen. U kunt bij ons kiezen uit meer dan duizend voorbeelden. Veel hiervan ook vloerverwarming geschikt.

Laminaat
In onze grote afdeling laminaat vindt u meer dan 800 voorbeelden (o.a. glad, structuur, met vgroef). Nieuw is de extra lange, brede laminaat met voelbare structuur en vgroef. Deze is bijna niet meer van echt te onderscheiden. Ook hebben we een grote collectie gekleurd laminaat en tegelmotieven. Allemaal met hdf onderrug en klikverbinding waardoor deze gemakkelijk door een doehetzelver te leggen is.

Tapis
Vastgelijmde traditionele houten vloeren b.v. visgraatmotief met eventueel band of bies. Diverse voorbeelden hiervan vindt u in onze showroom.

Kurk
Onze collectie kurk is kant en klaar op een hdf rug gelijmt en zijn geschuurd en gelakt af fabriek het leggen wordt hierdoor heel makkelijk, vooral als u het zelf wilt doen. Door het klikstysteem kunt u deze vloer op dezelfde mannier leggen als bij laminaat. ook kurk met hout en tegel motieven.

Pvc
Onze grote pvc afdeling in lijm of kliksysteem, de lijm variant werd al in velen projecten gebruikt zoals, hotels, winkels, kantoren, zwembaden enz.

Deze wordt gelijmd gelegd, de ondervloer dient wel echt vlak te zijn.

Wij kunnen ook de ondervloer voor u egaliseren indien nodig.

Misschien wilt u zelf leggen, gebruik dan het klik systeem.

De ondervloer kan vaak met een tussenlaag los gelegd worden doormiddel van het klikstysteem net zo makkelijk te leggen als laminaat.

Kosten besparend, en toch het voordeel van pvc geen onderhoud en goed vocht bestendig.

CBW

LID VAN HET CBW

• Massieve vloerdelen
• Lamelparket
• Laminaat
• Tapis
• Pvc
* Eigen legservice
*duo plank

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website www.comfort-parket.nl