Profielfoto van Cinzento Custom Made®
Cinzento Custom Made®
Darwinstraat 33, 6718 XR Ede
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
08:00 - 17:00
zondag
08:00 - 17:00

Wat is het verschil tussen een visgraat en een Hongaarse punt?

Bekijk hier de verschillen tussen een visgraat vloer en een Hongaarse punt!

Vloerverwarming 

In deze woning is een eiken vloer gelegd als Hongaarse punt door een van onze Cinzento dealers. Deze vloer is geolied en gerookt. In deze nieuwbouwwoning is vloerverwarming in combinatie met vloerverkoeling geïnstalleerd. Deze Cinzento vloer is opgebouwd uit twee lagen en is speciaal voor vloerverwarming. Deze combinatie zorgt voor een zeer comfortabele en energiebesparende vorm van verwarmen.

Wat is het verschil tussen een visgraat vloer en een Hongaarse punt?

Het verschil tussen een visgraat en een Hongaarse punt is voornamelijk de manier van leggen. Bij een visgraat vloer worden de planken haaks op elkaar gezet, de groeven zijn hierbij trapsgewijs. Deze legvorm werd vroeger voornamelijk gebruikt in luxe herenhuizen. Tegenwoordig is deze legvorm weer erg populair, bekijk hier enkele projecten die wij hebben mogen realiseren.

Visgraat vloer Cinzento Custom Madee

Bij een Hongaarse Punt sluit het bovenste deel van de planken op elkaar aan. Daarnaast heeft een Hongaarse Punt een strakkere belijning dan een visgraat parketvloer, doordat de uiteinden van de planken schuin afgezaagd zijn. Dit creëert extra diepte in de vloer.

Hongaarse Punt Cinzento Custom Made

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar het mogelijkheden voor een visgraat vloer of een Hongaarse punt? Bezoek onze website en ontdek wat het beste bij uw interieur past!

Voor meer inspiratie kunt u ook terecht op onze social media kanalen:

Instagram

Pinterest