Foto: 2017-12/Sfeervol-EindejaarsEvent-21-procent-BTW-korting-Nibo-Stone.jpg

Sfeervol EindejaarsEvent met 21% BTW korting bij Nibo Stone

Elk interieur begint bij de keuze van de vloer.

De vloer beslaat een groot oppervlak van een ruimte en is daarmee de basis van het hele interieur en heel bepalend voor de uitstraling van de woning. Vaak wordt gekozen voor tegels vanwege het gemakkelijke onderhoud en de lange levensduur.

Wanneer u op zoek gaat naar vloertegels, zult u al snel tot de ontdekking komen dat er ontzettend veel keuze is. Het is hierbij belangrijk te kiezen voor een vloer die bij uw lifestyle past. Maar bovenal moet de vloer u aanspreken. Een beetje hulp hierbij zou niet verkeerd zijn.

Wat dat betreft bent u bij Nibo Stone natuursteen & keramiek aan het juiste adres. Het familiebedrijf bestaat al bijna 100 jaar en heeft een uitgebreide collectie natuursteen en keramische vloertegels. De collecties worden in hun twee ruime inspiratiecenters in Venlo en Vianen gepresenteerd op grote beloopbare oppervlaktes zodat u een goed beeld krijgt van hoe de vloer er bij u thuis uit kan komen te zien. Er zijn verschillende stijlruimtes gecreëerd waarbij de vloeren door wanden gescheiden zijn. Op die manier kunt u iedere vloer afzonderlijk beoordelen, zonder dat u wordt afgeleid door de vloer ernaast.De enthousiaste verkoopadviseurs van Nibo Stone staan voor u klaar en geven u graag praktische tips en adviezen waar u op kunt letten bij de aanschaf van uw nieuwe vloer. Zij vertellen u over de eigenschappen van de tegels, het leggen, het onderhoud en de kosten. Maar ook over een stukje passie en al bijna 100 jaar vakmanschap in de eigen steenhouwerij. Ze helpen u stap voor stap uw droomvloer uit te kiezen.

En tijdens het sfeervolle EindejaarsEvent is het bij Nibo Stone wel heel aantrekkelijk om een nieuwe vloer aan te schaffen. Wanneer u tussen 26 en 30 december tegels koopt uit de Nibo Collectie, betalen we voor u de BTW. Een voordeel van maar liefst 21%. Dus ga voor de stoere betonlooktegels van 90 x 90 cm of de prachtige keramische houtlook vloeren in lange brede planken of hypermodern visgraatmotief. Het keramisch parket heeft een voelbare houtnerf en een structuur zodat de planken nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. Of kiest u uit de vele verschillende en unieke natuursteen vloeren? 

Lees meer over de adresgegevens en openingstijden op Nibostone.nl.

Reacties