Foto: 2016/cosentino-dekton.jpg

Fiord: de nieuwe luxueuze onix crèmekleur in de Dekton® XGloss Natural Collection

Fiord doet denken aan prachtige bergpassen en landschappen. Wat dat betreft doet Dekton® Fiord uit de XGloss Natural Collection zijn naam meer dan eer aan.

Dit high-tech ultracompacte oppervlak valt op door een schitterende kristalglans en een unieke marmerlook. Dekton® Fiord is geïnspireerd op de natuur. Deze bijzondere kleur haalt de schoonheid van de meest luxueuze Onix crèmekleuren naar boven. De combinatie van geeltinten, aardkleuren en diepere nuances vormen een uniek patroon en voorzien de plaat van warmte en diepte. De originele, willekeurige patronen in een hoogglans afwerking zorgen voor een natuurlijke, unieke en stralende structuur. Fiord staat voor pure elegantie.

Deze nieuwe kleur heeft alle eigenschappen van Dekton® XGloss die, verkregen door middel van een geavanceerd nanotechnologisch proces en een mechanisch polijstproces, een oogverblindende en kristalheldere glans biedt, maar ook hoge hardheids- en weerstandsniveaus heeft. Hierdoor heeft Dekton® XGloss niet alleen een extreme glans maar ook waterafstotende eigenschappen waarmee het oppervlak buitengewoon goed bestand is tegen vlekken. Daarbij is het bestand tegen ultraviolette stralen, slijtage, vlekken en thermische schokken. Hierdoor is Dekton® het perfecte materiaal voor zowel toepassingen binnen- en buitenshuis: gevels, werkbladen voor in de keuken of badkamer, vloeren, trappen of elk ander soort bekleding.

Dekton® kan bovendien worden vervaardigd in grote platen van maximaal 144 cm x 320 cm en met diktes van 20 mm, 12 mm en 8 mm, voor de meest uiteenlopende architectonische projecten. Dekton® by Cosentino blijft de beste bondgenoot voor ontwerpers en architecten uit de hele wereld.

Meer informatie: Cosentino - www.cosentino.com, Dekton - www.dekton.com.

Reacties