array(1) { ["path"]=> string(35) "www.nibostone.nl/tegels/natuursteen" }
Partner

Nibo Stone natuursteen en keramiek

Zowel consumenten als professionele partijen kunnen in de inspiratiecenters in Vianen en Venlo van Nibo Stone terecht.

Natuursteen tegels

Wie houdt van mooie materialen en graag iets bijzonders in huis wil, vindt wat hij zoekt in de bijzondere natuursteen vloerencollectie van Nibo Stone.

In de groeve met veel zorg geselecteerd

Het natuursteen voor de collectie van Nibo Stone wordt in de groeve eigenhandig en met veel zorg geselecteerd. In haar eigen fabrieken worden de tegels nog eens ambachtelijk bewerkt, zodat een uniek product ontstaat dat nergens anders ter wereld verkrijgbaar is. De natuursteen vloertegels zijn van een uitzonderlijk kwaliteitsniveau en uniek dankzij natuursteensoort, de sortering, de afwerking en de opvallende kleurstellingen. Een puur en authentiek product dat door zijn eindeloze mogelijkheden en duurzame karakter blijft verleiden.


Natuursteen staat bekend om zijn duurzaamheid en slijtvastheid. Het heeft een zo goed als onbeperkte levensduur en is de meest slijtvaste vloerbedekking die er bestaat: zelfs de zachtste marmer is harder dan het hardste parket. Het onderhoud is eenvoudig en niet bewerkelijk. Door de jaren heen wordt de vloer alleen maar mooier. Zelfs na jaren intensief gebruik behoudt het materiaal zijn natuurlijke schoonheid.

Kenmerkend voor natuursteen is het unieke uiterlijk. De variatie in kleur, structuur en glans is ongekend groot. Geen tegel is hetzelfde. Daarom is het niet verstandig om aan de hand van een voorbeeldtegel een vloer te kiezen. In de inspiratiecenters van Nibo Stone in Venlo en Vianen wordt de collectie op grote oppervlaktes gepresenteerd. De adviseurs geven graag een persoonlijk advies om u te helpen ontdekken welke vloer bij u en uw lifestyle past. 

Vraag ons inspirerende magazine aan op http://www.nibostone.eu/ebook-aanvragen-nibo/

Meer lezen over
'Natuursteen tegels'?

meer van deze professional

Natuursteen trap

Natuursteen wordt niet voor niks al eeuwenlang toegepas...

Natuursteenstrips

Natuursteenstrips van Nibo Stone zijn simpel te plaatse...

Keramische tegels

De trendy keramische tegels uit de collectie van Nibo S...

Toon alle 14 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.