string(1) "p"

Natuursteen tegels

Wie houdt van mooie materialen en graag iets bijzonders in huis wil, vindt wat hij zoekt in de bijzondere natuursteen vloerencollectie van Nibo Stone.

Natuursteen tegels zijn puur en authentiek, onverslijtbaar en duurzaam. Natuursteen vloertegels zijn niet aan mode onderhevig en passen bij elk interieur, of dit nu modern of klassiek is. Ze geven een levenlang woonplezier. Natuursteen tegels nemen snel warmte op en houden deze zeer lang vast. Ook zijn ze gemakkelijk in onderhoud.

Bij Nibo Stone is er voor iedere ruimte en smaak wel een geschikte vloer van natuursteen te vinden. Er zijn strakke tegels voor een modern interieur, rustieke vloeren voor een landelijke woonstijl of juist hele sjieke voor een klassieke stijl. Bespreek tijdens een afspraak met een van onze verkoopadviseurs je wensen, dan vind je zeker en vast de vloer die bij je past. 

Of bestel een van de gratis ebooks van Nibo Stone over dit onderwerp. Ze hebben een gratis ebook over natuursteen vloeren. Als je al weet dat je helemaal voor de pure landelijke woonstijl gaat, laat je dan vooral ook inspireren door het gratis ebook over landelijke vloeren. 

Profielfoto van Nibo Stone vloeren
Nibo Stone vloeren
De Limiet 3, 4131 NR VIANEN
maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten