Foto: Dekton-Bathroom-Kreta

Cosentino - Silestone® en Dekton® vloerbekleding

Cosentino leent zich uitstekend als een duurzame oplossing voor de vloer.

Naast prachtige keukenwerkbladen, achterwanden, badkamermeubels of douchewanden van Silestone® en Dekton®, leent het materiaal van Cosentino zich ook uitstekend als een duurzame oplossing voor de vloer.

Hoogwaardige vloeren die in verschillende plaat- of tegelformaten kunnen worden uitgevoerd in tal van afwerkingen en kleuren. Het materiaal van Cosentino is ook als vloer uiterst hygiënisch, krast niet en is vlek- en vuilafstotend. Belangrijke bijkomstigheid, de vloer vraagt weinig onderhoud. De duurzaamheid van Silestone® en Dekton® maakt vloeren bestand tegen dagelijkse invloeden en hun schoonheid en kwaliteit zullen na verloop van tijd niet vervagen.

Dankzij hoogtechnologische productieprocessen zijn Silestone® en Dekton® uitzonderlijk sterk, wat betekent dat ze goed bestand zijn tegen het dagelijkse verkeer, zowel in prive- als openbare ruimtes. Hun superieure duurzaamheid verzekert een eenvoudig onderhoud en garandeert tegelijkertijd een blijvende glans en schoonheid.

Silestone® en Dekton® vloeren zijn perfect voor binnen toepassingen en Dekton® kan zelfs ook buiten op het terras worden gelegd. Zo haal je binnen naar buiten en creëer je een vloeiend geheel.

www.cosentino.nl

Reacties