German Innovation Award 2020 voor Modular ONE van Parador

Parador's elastische vloerbedekking Modular ONE werd in de categorie 'Excellence in Business to Business - Building & Elements' als 'winnaar' bekroond

14 Juni 2020

De German Innovation Award bekroont producten en oplossingen in alle sectoren die vooral verschillen in gebruikersgerichtheid en toegevoegde waarde ten opzichte van eerdere oplossingen. Nu werd de prijs in de categorie 'Excellence in Business to Business - Building & Elements' toegekend aan Modular ONE van Parador. 'We zijn er erg trots op dat we met Modular ONE een echt innovatief product hebben gecreëerd dat zowel consumenten als industrie-experts overtuigt op het gebied van design, technologie en kwaliteit', verheugt Birgit Kunth, hoofd merken, marketing en communicatie bij Parador, zich over deze nieuwe onderscheiding.

Met de productinnovatie Modular ONE heeft Parador in 2018 een echte allrounder aan zijn assortiment van elastische vloerbedekkingen toegevoegd, die niet alleen slijtvast en onderhoudsvriendelijk is, maar dankzij zijn geschiktheid voor vochtige ruimtes en hoge maatstabiliteit in elke ruimte kan worden gebruikt – zelfs in de badkamer en de veranda. Bovendien is de allrounder dankzij zijn geïntegreerde akoestische tegenlaag en zijn elastische oppervlak bijzonder stil en aangenaam warm voor de voeten. Modular ONE is PVC- en weekmakervrij, 'made in Germany' en voldoet aan de hoogste normen voor gezond leven – een raszuiver allround talent.

Vorig jaar werd Modular ONE al bekroond met de gerenommeerde 'German Design Award' en de 'Iconic Award: Innovative Interior'.

Meer informatie https://parador.de/

Reacties