Foto: quick-step-badkamervloer-2

Quick-Step Livyn luxe vinyl badkamervloer

Een stijlvolle vloer die geen watervrees heeft en warm is aan je blote voeten? Dat is Quick-Step Livyn luxe vinyl.

De natuurlijke look van hout met de praktische voordelen van een vinyl vloer maakt Quick-Step Livyn de ideale keuze voor je badkamer.

Waterdicht

Een Quick-Step Livyn vinylvloer is 100% waterdicht, dat maakt het de ideale vloeroplossing voor je badkamer en vochtige ruimtes. Onderhoud is geen enkel probleem. Je hoeft dus geen schrik te hebben van vocht of vlekken. Alles is zo weggeveegd.

Ultiem comfort

Geniet van een welverdiend bad of douche met de Quick-Step Livyn luxe vinylvloeren. De vloeren zijn zacht en rekenen af met koude voeten. De natuurlijke houtlook geeft elke badkamer een gevoel van geborgenheid. Comfort verzekerd!

Quick-Step Livyn luxe vinyl badkamervloer.

Renovatievriendelijk

Dankzij de dunne, soepele vloerstroken (tot 4 mm) plaats je de vloer probleemloos bovenop een bestaande, egale vloer en hoef je geen uitbreekwerk te verrichten. Makkelijk toch? De Livyn vloeren toveren zo je badkamer met koude tegelvloer om in een warme, knusse ruimte.

Natuurlijke look

Met een Quick-Step Livyn luxe vinyl vloer haal je een natuurlijke, warme houtlook met passende structuren in je badkamer en geniet je bovendien van de praktische voordelen die een vinylvloer met zich meebrengt. Uitgevoerd op een elegant plankenformaat en met een ruim palet van 15 trendy designs vindt ieder een kleur en een houtkarakter naar zijn smaak.

Meer informatie: www.quick-step.nl

Publicatiedatum: 23 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties