Foto: 2015/houtlook-tegels.jpg

Houtlook tegels

Ben je het zat om elke keer op plavuizen te lopen en ben je toe aan iets nieuws? Heb je weleens gedacht aan houtlook tegels?

Dit zijn vloertegels die voorzien zijn van een houtstructuur. Ze geven elke kamer in huis een unieke en warme uitstraling dankzij de houtstructuur. Ze zijn zelfs voor de badkamer verkrijgbaar in bijvoorbeeld een mozaïek vorm en zowel voor vloeren als wanden te gebruiken.

De voordelen van houtlook tegels

Houtlook tegels brengen een aantal interessante voordelen met zich mee. Ze ogen niet alleen warm en sfeervol, maar zijn ook eenvoudig als parket, laminaat of planken te leggen. Een ander belangrijk voordeel is dat je met houtlook tegels uitstekend vloerverwarming kunt gebruiken. Bij gewoon hout en laminaat gaat dit veel lastiger. Tenslotte zijn houtlook tegels ook gemakkelijk te reinigen en schoon te houden. Daardoor ben je te allen tijde verzekerd van een mooie en glanzende vloer.

Een vloer aanleggen met houtlook tegels

Houtlook tegels zijn eenvoudig aan te leggen, maar je kunt dit natuurlijk ook door een expert laten doen. Zeker als de vloertegels gekalibreerd zijn, hoef je maar weinig voeg te gebruiken. Daardoor komen de houtlook tegels dicht tegen elkaar aan te liggen, waardoor het net lijkt alsof je een houten vloer in huis hebt liggen.

Waar kopen?

Er zijn verschillende aanbieders van houtlook tegels, dus kijk rond waar je de tegels kunt vinden die bij je smaak passen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Kroon vloertegels. Zij bieden houtlook tegels in verschillende kleuren die van uitstekende kwaliteit zijn.

Dankzij de houtlook tegels hoef je de vloer niet structureel met olie in te smeren en scheelt je dus een hoop ergernis. Kies daarom voor een vloer van houtlook tegels, maar wel met de charme van hout!

Reacties