Foto: /286084.jpeg

De nieuwste generatie vloeren online

Ontdek en beleef de duurzame pvc-vloerdelen van Pure Allure Locking online.

Ontdek en beleef de duurzame pvc-vloerdelen van Pure Allure Locking online.

U bent toe aan een nieuwe vloer en bent u aan het oriënteren op internet. Bezoek dan zeker de nieuwe website www.pureallurelocking.nl! Hier vindt u snel alle informatie over de pvc-vloerdelen van Pure Allure Locking. De collectie en de productinformatie zijn overzichtelijk weergegeven. De site kent daarnaast een makkelijke en snelle navigatie en is daardoor –net als de vloeren van Pure Allure Locking zelf- erg gebruiksvriendelijk. Bekijk met één druk op de knop hoe de pvc-vloer van uw keuze in uw interieur staat in de Inspiratiestudio en vind direct een dealer bij u in de buurt. Kortom; ontdek en beleef de nieuwste generatie vloeren nu ook online!

 

Inspiratiestudio
Heeft u op de site de vloer van uw dromen gezien? Bekijk dan direct hoe hij staat in de woon-, slaap- of badkamer, keuken of kantoor! Ga hiervoor naar de Inspiratiestudio. Het is zelfs mogelijk om de kleuren van de muren en de meubels aan te passen om een zo goed mogelijk beeld te geven. Op de site vindt u een link naar de officiële dealers bij u in de buurt.

Over Pure Allure Locking
De duurzame Pure Allure Locking pvc-vloeren zijn de ideale vloerdelen met unieke eigenschappen. De levenslange garantie zegt alles over de kwaliteit en de duurzaamheid.
Pure Allure Locking wordt gemaakt uit pure, originele grondstoffen en is volledig te recyclen. Een ecologisch verantwoorde vloer dus! Maak een keuze uit de 20 dessins, verkrijgbaar in een geborstelde of synchroonstructuur. U kiest voor de uitstraling van een levensechte houten vloer zonder dat u de natuur tekortdoet.

De vloer is fluisterstil en voelt comfortabel en warmer aan de voeten dan andere typen harde vloerbedekking. De pvc-vloerdelen hebben een hoge kras- en slijtvastheid en zijn bovendien verhuisbaar. Daarnaast is Pure Allure Locking indrukbestendig, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vloerverwarming en –koeling. Tevens zijn de pvc-vloerdelen 100% waterbestendig en daardoor uitstekend geschikt voor plaatsing in uw badkamer of kelder.

Leggemak
De duurzame Pure Allure Locking pvc-vloerdelen zijn door de unieke klikverbinding eenvoudig lijmvrij en zwevend te leggen. Bij een vlakke harde ondergrond is zelfs geen ondervloer nodig. De vloer is over een bestaande harde vloerbedekking heen te leggen. Pure Allure Locking is dus ook geschikt voor renovatie.

Ervaar de voordelen en kies voor de duurzame Pure Allure Locking pvc-vloerdelen. Onze collectie en dealers vindt u op www.pureallurelocking.nl.

Publicatiedatum: 10 mei 2012

Reacties