CanDo click vinylvloeren


Verrassend en bijzonder: click vinylvloeren CanDo

Verrassend en bijzonder: click vinylvloeren CanDo.

CanDo heeft het vloeren assortiment recentelijk uitgebreid met een nieuw soort vloeren: click vinylvloeren. CanDo click vinylvloeren sluiten helemaal aan op de nieuwste trends op het gebied van vloeren en combineren het beste uit meerdere werelden: de uitstraling van een écht houten vloer in combinatie met alle voordelen die vinyl van nature biedt.

Een CanDo click vinylvloer heeft enorm veel voordelen. Een omgevallen glas of een waterballet in de badkamer zijn voor CanDo click vinylvloeren geen enkel probleem. Daarnaast zijn de vloerdelen zeer sterk en hebben zij een lange levensduur (maar liefst 15 jaar garantie). Ook zijn deze vloeren door de clickverbinding heel gemakkelijk te leggen en zelfs te verhuizen. Tevens zijn CanDo click vinylvloeren zowel geschikt voor vloerverwarming als vloerkoeling, voelen ze warm en behaaglijk aan, zijn ze fluisterstil én hygiënisch. Een echte alleskunner dus!

De beschikbare dessins passen perfect in de interieurs van nu: bruin eiken, donker- en lichtgrijs eiken en naturel eiken. Of u nu op zoek bent naar een sfeervolle warme uitstraling, of een stoere en robuuste sfeer, u vindt er de juiste click vinylvloer bij. Voor een modern en wat strakker interieur is de donker- of lichtgrijze eiken prachtig. Voor een meer landelijke uitstraling zijn de bruine en naturel eiken erg fraai. Een CanDo click vinylvloer vormt de basis, met uw interieur en accessoires bepaalt u het eindresultaat!

Leg de stroken in de lengte van de kamer, dit geeft een ruimtelijker effect. Afgewerkt met een mooie witte decoratieve plint ontstaat een vloer met een fantastische look.

Nieuwsgierig geworden? U kunt op vele manieren kennis maken met dit product. De CanDo click vinylvloeren zijn verkrijgbaar bij Fixet, Hubo en Multimate (consumentenadviesprijs € 34,95 per m2) of kijk op www.cando.nl.

Publicatiedatum: 28 maart 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

AANBEVOLEN

Vinylvloer: geen zeiltje meer

Vinyl is helemaal hip. In vochtige ruimtes is deze geluiddempende vloerbedekking...

Dynamic Cemento - Vinyl 

Creëer een fantastisch industriële look met deze ijzersterke beton gelijkende ...

Trends in vloerenland

Ben je toe aan een nieuwe vloer? Wij hebben de populaire vloeren en bijbehorende...

In het Zaantheater kan alles

In het Zaantheater kan alles. Het heeft een grote zaal voor bijna 900 mensen een...

PVC vloeren

PVC voor een maximaal rendement van uw vloerverwarming. Ook in klikvorm geschikt...

Advertentie