array(1) { ["path"]=> string(37) "www.depoxy.nl/marmeretti-vloeren.html" }
Partner

Depoxy Grindvloer Zuid-Holland

DEPOXY grindvloer is de grindvloerenspecialist op het gebied van verkoop, levering en applicatie van grindvloeren in Nederland. DEPOXY grindvloer levert in Barendrecht, Rotterdam, Zuid-Holland, Zeeland, eigenlijk in heel Nederland. Dit zowel op de particuliere als op de projectmatige markt.

DEPOXY grindvloer levert kwalitatief hoogwaardige producten zoals korreltapijt, siergrindvloeren en kunststof vloeren met enorme praktische en decoratieve eigenschappen.

MEER TONEN

Marmerettivloer

Een marmerettivloer bestaat uit vlakke, gepolijste marmersteentjes gevat in epoxyharsen.

Een marmettivloer wordt ook wel een Marmer Stone-vloer genoemd. Marmer stone is verkrijgbaar in fraaie natuurlijke Toscaanse tinten: van mooie aardetinten tot zachte zandkleuren. Een stoere, comfortabele basic, die het interieur een unieke uitstraling geeft.

Karakteristiek

De eeuwenoude techniek van het Terrazzowerk ligt ten grondslag aan de bewerking van de marmerettivloer: karakteristiek, onverslijtbaar, waterdicht, onderhoudsarm en naadloos. De gladgepolijste marmersteentjes geven de vloer een subtiele, zachte glans. De marmersteentjes kunnen gecombineerd worden met andere materialen zoals gedoseerde toevoegingen van parelmoer, zilverglitter of grindkorrels.

IJzersterk

Marmer heeft de eigenschap poreus en dus kwetsbaar te zijn. DEPOXY heeft dit ondervangen door Marmer stone af te lakken met een zijdeglans beschermingslaag. Het vergroot het gemak in onderhoud en het kan tegen een stootje. Door de subtiele glanslaag komen de natuurlijke, aardse kleuren van het marmer extra tot leven.

Informatie

Kijk voor meer informatie over de producten van Depoxy op www.depoxy.nl.

Meer lezen over
'Marmerettivloer'?

meer van deze professional

Grindvloer voor balkon

Balkonvloeren mooi afgewerkt door DEPOXY grindvloer.

Gietvloer

Voor mensen die durven te kiezen voor een eigentijds en...

Grindvloer

Een vloer met een unieke uitstraling en prettige eigens...

Toon alle 5 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.