string(1) "p"

Grindvloer voor balkon

Balkonvloeren mooi afgewerkt door DEPOXY grindvloer.

Net een nieuw appartement gekocht en u weet nog niet wat u met uw balkonvloer aan moet? DEPOXY grindvloer heeft de oplossing voor balkonvloeren. Een speciale afwerking waarbij u zelf kunt bepalen welke kleur u graag zou willen hebben. Daarnaast kunt u ook kiezen om uw balkonvloer antislip te maken.

Geen vergeten stukje

DEPOXY is gevestigd in Barendrecht en is vanuit huis een echte grindvloerenspecialist. Nu het klimaat in Nederland steeds meer verandert en door de huizenprijzen ook de vraag naar appartementen stijgt, stijgt ook de vraag naar mooi en degelijk afgewerkte balkonvloeren. Balkonvloeren zijn dan ook al lang niet meer een verloren stukje van uw appartement met een paar lelijke betonnen tegels. Wij kunnen uw balkonvloer prachtig afwerken in diverse kleuren en ervoor zorgen dat deze naadloos aansluit bij uw woninginrichting.

Informatie

Wilt u graag meer informatie wat er allemaal mogelijk is met balkon vloeren? Neem dan vrijblijvend contact met DEPOXY op en laat u versteld staan welke mogelijkheden er ook allemaal voor u zijn! DEPOXY is een echte balkon afwerking specialist, wij leggen dan ook snel en uiteraard alleen door gekwalificeerde vakmensen.

Kijk voor meer informatie over de producten van Depoxy op www.depoxy.nl.