Partner

Depoxy Grindvloer Zuid-Holland

DEPOXY grindvloer is de grindvloerenspecialist op het gebied van verkoop, levering en applicatie van grindvloeren in Nederland. DEPOXY grindvloer levert in Barendrecht, Rotterdam, Zuid-Holland, Zeeland, eigenlijk in heel Nederland. Dit zowel op de particuliere als op de projectmatige markt.

DEPOXY grindvloer levert kwalitatief hoogwaardige producten zoals korreltapijt, siergrindvloeren en kunststof vloeren met enorme praktische en decoratieve eigenschappen.

MEER TONEN

Industrielook-vloer

De DEPOXY industrielook-vloer kan in alle ruimtes van het huis worden toegepast.

Interieur

De DEPOXY industrielook-vloer is leverbaar in vele grijsnuances, maar ook in sprankelende, expressieve kleuren. De industrielook-vloer kan in het interieur goed gecombineerd worden met industriële elementen zoals fabriekslampen en aluminium keukens. Strakke banken accentueren de minimalistische look. Een apart, sprankelend effect kan verkregen worden door toevoeging van goud-, zilverglitter of parelmoer of natuursteensnippers.

Epoxy

Het gebruik van smalle en brede aluminium profielen in de vloer versterkt nog meer de industriële uitstraling. Door de toepassing van profielen is het mogelijk om diverse figuraties zoals banen of blokken in de vloer te verwerken. De industrielook-vloer is standaard in zijdematte uitvoering leverbaar, maar kan ook voorzien worden van epoxy verzegeling. Dit verhoogt nog meer het glanzende effect in de vloer en is door toepassing van de verzegeling ook uitermate geschikt om in natte ruimten zoals de badkamer te worden toegepast.

Eigenschappen

Een vereiste voor het toepassen van de industrielook-vloer is dat de ondervloer vormvast, vlak en droog wordt opgeleverd. Alvorens de decoratieve vloer aan te brengen, wordt voor optimale hechting een primerlaag op de ondervloer toegepast. Vervolgens wordt de vloer handmatig over de primerlaag uitgesmeerd. De vloer wordt na één dag drogen standaard voorzien van een verzegeling en een mattering. De totale dikte van de vloer bedraagt ± 5 mm. De industrielook-vloer is uiterst slijtvast, waterdicht en zeer eenvoudig in onderhoud.

Informatie

Kijk voor meer informatie over de producten van Depoxy op www.depoxy.nl.

Meer lezen over
'Industrielook-vloer'?

meer van deze professional

Gietvloer

Voor mensen die durven te kiezen voor een eigentijds en...

Grindvloer

Een vloer met een unieke uitstraling en prettige eigens...

Marmerettivloer

Een marmerettivloer bestaat uit vlakke, gepolijste marm...

Toon alle 5 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.