Grindvloer

Een vloer met een unieke uitstraling en prettige eigenschappen? Kies een grindvloer van DEPOXY!

Uitstraling

De grindvloeren van DEPOXY hebben niet alleen een prachtige uitstraling maar zijn ook geluiddempend en geschikt voor intensief gebruik. Daarnaast bieden de vloeren onbeperkte mogelijkheden op het gebied van kleur en vorm. Wilt u dat uw vloer een blikvanger is of moet de vloer juist de nodige rust brengen? Wanneer u kiest voor een grindvloer vangt u twee vliegen in één klap.

Anti-allergisch

Grindvloeren zijn ook bijzonder geschikt voor mensen met allergieën. Door de open structuur van grindvloeren dwarrelt het altijd aanwezige stof niet rond, maar wordt het in de poriën van de grindvloeren vastgehouden. DEPOXY raadt daarom mensen die allergisch zijn voor stof en carapatiënten aan voor een grindvloer te kiezen.

Onderhoud

Het onderhoud van een grindvloer vergt weinig tijd en energie. De meest aangewezen schoonmaakmethode is éénmaal in de week stofzuigen. Korreltapijt - de andere naam voor een grindvloeren - neemt namelijk geen vocht op. Het verwijderen van koffie- en wijnvlekken laat geen blijvende vlekken achter.

Informatie

Wilt u meer informatie over grindvloeren? Neem dan contact met ons op. DEPOXY grindvloer werkt in een team van professionals die u graag van advies voorzien en zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw project.

Kijk voor meer informatie over de producten van Depoxy op www.depoxy.nl.