Solo Gietvloeren

Partner

Solo Life - PU Gietvloer

Solo Life Gietvloeren zijn unieke levendige Polyurethaan Gietvloeren die uw interieur warmte geven en een perfecte eenheid uitstralen.

Solo Gietvloeren

Solo Gietvloeren bedient de Gietvloeren markt al ruim 35 jaar. Dit is iets waar we trots op zijn. Door de jaren heen werken wij met veel plezier en passie aan een product dat u kwaliteit, comfort en duurzaamheid biedt. Omdat wij er van overtuigd zijn dat kwaliteit voorop staat ontwikkelde Solo in de loop der jaren een Gietvloer kwaliteit waar we alleen maar van durfden dromen. Wij geloven dat je met de juiste mensen en unieke vakcompetenties een perfecte formule creëert. Om deze reden verdelen wij onze organisatie onder in planning, projectbegeleiding, ontwikkeling, applicatie en advies. Hierdoor bieden wij onze klanten een optimaal service niveau.

Solo Life - Polyurethaan Gietvloer

Solo Life Gietvloeren zijn unieke levendige Polyurethaan Gietvloeren die uw interieur warmte geven en een perfecte eenheid uitstralen. Door de mix van twee verschillende tinten ontstaat er een betonlook-effect in de Solo Life Gietvloer. De structuur van de Solo Life Gietvloer kunt u zelf bepalen. Van druk tot heel rustig, alles is mogelijk. Vrijwel iedere kleurencombinatie is mogelijk en wij voorzien u graag van de benodigde hulp bij het kiezen van de juiste kleur. Naast de mogelijkheden is de Solo Life Polyurethaan Gietvloer van zeer hoge kwaliteit en gemakkelijk in onderhoud.

De Solo Life Gietvloer leeft, brengt meer warmte in uw interieur en zeer hoog van kwaliteit. De Life Polyurethaan Gietvloer wordt opgebouwd uit vier verschillende lagen waarbij iedere laag zijn eigen kwaliteit kent. De Solo Life Gietvloer kan worden aangebracht op vrijwel iedere ondergrond of dit nu een betonnen, tegel, houten of anhydriet dekvloer is, Solo Gietvloeren garandeert u een optimale hechting. Daarnaast is het Solo Life systeem licht elastisch wat ervoor zorgt dat de gietvloer scheuroverbruggend werkt. Dit maakt hem zeer geschikt voor nieuwbouw dekvloeren. Om het maximale uit uw Solo gietvloer te halen brengen wij een speciaal ontwikkelde onderlaag aan die warmte geleidt. Dit is ideaal in combinatie met vloerverwarming. De licht elastische tussenlaag zorgt ervoor dat de gietvloer optimaal de warmte verdeelt met een warmte coëfficiënt van 0,05 KW. Zo heeft u per vierkante meter een gelijke temperatuur.

De Solo Life gietvloer kent eindeloos veel mogelijkheden in kleur en is op basis van plantaardige polyurethanen samengesteld. De Solo Polyurethaan is van ongekend hoge kwaliteit wat ervoor zorgt dat de vloer zeer kras en- slijtbestendig is en niet verkleurt. Om u van alle gemakken te voorzien wordt de Solo Life gietvloer afgewerkt met een Solo Nano Topcoat. De microvezelstructuur zorgt ervoor dat de gietvloer weinig vuil aantrekt en beschermt de gietvloer tegen krassen en slijtage. De Solo Nano topcoat is vervangbaar en altijd op te waarderen, zo kunt u zorgeloos jarenlang genieten van uw Solo Gietvloer.

In ons inspiratie overzicht zult u dan ook zien dat iedere Solo Life Gietvloer een unieke look heeft.

Solo Life Gietvloeren zijn:

- Compleet naadloos
- Water & vloeistofdicht
- Optimale warmteverdeling & rendement
- Compleet UV stabiel
- Flexibel & scheuroverbruggend
- Zeer hoge polyurethaankwaliteit
- Kras- en slijtbestendig
- Talloze kleuren
- Nano topcoat voor makkelijke reiniging
- Duurzaam

Het Solo Life proces

 

Proces Solo Life

Benieuwd naar het Solo Life proces? Klik hier

Offerte aanvragen

Voor meer informatie over de Solo Gietvloeren, een vrijblijvende offerte of een afspraak op locatie? Vult u dan hier het desbetreffende formulier in en wij voorzien u binnen enkele dagen van een vrijblijvende offerte op maat. Indien u langs wilt komen in één van onze showrooms voor een vrijblijvend advies gesprek dan bent u te allen tijde welkom. Wij zijn 6 dagen in de week geopend, ook is het mogelijk om een afspraak in te plannen in de avonduren, wij adviseren u dan tijdig contact met ons op te nemen zodat wij kunnen ontvangen. Ons team staat te allen tijde voor u klaar om verder te helpen!

Wij willen iedereen zo goed mogelijk van dienst zijn, daarom vragen wij u een afspraak te maken zodat wij voor iedereen de tijd hebben.

 

Zie ook

Solo One 
Solo Betonfloor
Solo Wall
Solo Kleurcollectie
Solo opbouw in 5 stappen

Contact

De Hofstede 59
4033 BV Lienden
0344 60 28 76
info@sologietvloeren.nl
www.sologietvloeren.nl
Facebook

Solo Gietvloeren is onderdeel van Ter Wielen Vloertechniek B.V.

MEER VAN DIT BEDRIJF