Solo Wall

Een natuurlijke feel & een robuuste look.

Solo Gietvloeren

Solo Gietvloeren bedient de Gietvloeren markt al ruim 35 jaar. Dit is iets waar we trots op zijn. Door de jaren heen werken wij met veel plezier en passie aan een product dat u kwaliteit, comfort en duurzaamheid biedt. Omdat wij er van overtuigd zijn dat kwaliteit voorop staat ontwikkelde Solo in de loop der jaren een Gietvloer kwaliteit waar we alleen maar van durfden dromen. Wij geloven dat je met de juiste mensen en unieke vakcompetenties een perfecte formule creëert. Om deze reden verdelen wij onze organisatie onder in planning, projectbegeleiding, ontwikkeling, applicatie en advies. Hierdoor bieden wij onze klanten een optimaal service niveau.

Solo Wall

Wij geloven in de kracht van eenheid in uw interieur, de Solo Wall is een perfecte wandafwerking dat compleet naadloos is en wanden uniek maakt. De Solo Wall is geschikt voor iedere ruimte en hier zijn we trots op. Door zijn waterafstotende basis kan de Solo Wall in keukens en badkamers worden aangebracht. Hiermee creëert u een uniek geheel in uw interieur en woning. De micromineralen afwerking zorgt voor een natuurlijke look en feel, de Solo Ecoseal afwerking maakt het product uiterst gemakkelijk in onderhoud.

Het Solo Wall systeem bestaat uit 4 verschillende lagen. Solo garandeert u op de juiste ondergrond een optimale hechting. Door de cementgebonden mineralen structuur ontstaat er een natuurlijke en robuuste look. De mogelijkheden zijn er om te benutten en u kunt zelf bepalen hoe deze structuur zich mag uiten. De Ecoseal toplaag maakt de Solo Wall vloeistofdicht en resistent tegen diverse vloeistoffen. Ideaal voor in de badkamer of keuken.

De Franse pigmenten zorgen voor heldere kleuren. De Solo Wall collectie bestaat uit een brede natuurlijke kleuren collectie. De unieke kleurenlijn is compleet op maat gemaakt om uw wand perfect bij uw vloer af te stemmen en de rest van het interieur.

In ons inspiratie overzicht zult u dan ook zien dat iedere Solo Wall een unieke look heeft.

 

Solo Walls zijn:

- Waterafstotend & vloeistofdicht
- Makkelijk in onderhoud
- Natuurlijke & robuuste look
- Ecologisch
- Verkrijgbaar in unieke kleuren

Het Solo Wall proces

Offerte aanvragen

Voor meer informatie over de Solo Gietvloeren, een vrijblijvende offerte of een afspraak op locatie? Vult u dan hier het desbetreffende formulier in en wij voorzien u binnen enkele dagen van een vrijblijvende offerte op maat. Indien u langs wilt komen in één van onze showrooms voor een vrijblijvend advies gesprek dan bent u te allen tijde welkom. Wij zijn 6 dagen in de week geopend, ook is het mogelijk om een afspraak in te plannen in de avonduren, wij adviseren u dan tijdig contact met ons op te nemen zodat wij kunnen ontvangen. Ons team staat te allen tijde voor u klaar om verder te helpen!

Wij willen iedereen zo goed mogelijk van dienst zijn, daarom vragen wij u een afspraak te maken zodat wij voor iedereen de tijd hebben.

 

Zie ook

Solo One
Solo Life
Solo Betonfloor
Solo Kleurcollectie
S
olo opbouw in 5 stappen

Contact

De Hofstede 59
4033 BV Lienden
0344 60 28 76
info@sologietvloeren.nl
www.sologietvloeren.nl
Facebook

Solo Gietvloeren is onderdeel van Ter Wielen Vloertechniek B.V.