Profielfoto van Solo Gietvloeren

Solo Gietvloeren

De Hofstede 59, 4033 BV LIENDEN

Over ons

Wij zijn ervan overtuigd dat onze gietvloer meer is dan een handgemaakt product. Dag in dag uit leveren wij producten van een hoogwaardige kwaliteit.

Over ons

Solo Gietvloeren bedient de Gietvloeren markt al ruim 35 jaar. Dit is iets waar we trots op zijn. Door de jaren heen werken wij met veel plezier en passie aan een product dat u kwaliteit, comfort en duurzaamheid biedt. Omdat wij er van overtuigd zijn dat kwaliteit voorop staat ontwikkelde Solo in de loop der jaren een Gietvloer kwaliteit waar we alleen maar van durfden dromen. Wij geloven dat je met de juiste mensen en unieke vakcompetenties een perfecte formule creëert. Om deze reden verdelen wij onze organisatie onder in planning, projectbegeleiding, ontwikkeling, applicatie en advies. Hierdoor bieden wij onze klanten een optimaal service niveau.

Wij doen dit al jaren met één voorliefde: het creëren van een prachtig eindresultaat. Het traject van A tot Z begeleiden, het meedenken in de mogelijkheden en ieder uniek project tot een schitterend einde brengen is iets wat wij omschrijven als ‘het mooiste wat er is’. Daarnaast geloven wij in het bundelen van unieke krachten. Door samen te werken met creatieve interieurarchitecten willen wij onze klanten laten profiteren van optimale service en er voor zorgen dat uw wens uitkomt. Precies zoals u voor ogen heeft.

Ons doel

Namens Solo voelen wij ons verantwoordelijk om mee te helpen aan duurzaamheid. Dit is de reden waarom wij bewust hebben gekozen om te gaan opereren met verantwoorde producten welke niet schadelijk zijn voor mens en milieu. Hierdoor creëren wij ook een werkomgeving voor onze applicateurs die zeer prettig en veilig is.

Contact

De Hofstede 59
4033 BV Lienden
0344 60 28 76
info@sologietvloeren.nl
www.sologietvloeren.nl
Facebook