Foto: gietvloer-alles-wat-je-moet-weten-2

Gietvloer: alles wat je moet weten over deze populaire vloer

Op het gebied van vloeren is het aanbod enorm! Veel mensen kiezen voor een standaard laminaat, pvc of tapijt vloer.

Guido van Loon

Wil jij toch net even iets anders en een comfortabele, maar ook stijlvolle vloer, dan is een gietvloer de perfecte keuze! Deze vloer wint de laatste jaren enorm aan populariteit, waardoor je de vloer in steeds meer woningen tegenkomt.

De voordelen van een gietvloer

Door een gietvloer krijgt jouw woning een strakke, maar toch ook luxe en sfeervolle uitstraling. Met de juiste meubels, het gebruik van verschillende materialen en de juiste kleurkeuzes, creëer je super snel jouw ideale interieur met als basis de gietvloer. Buiten dat is een gietvloer ook enorm praktisch. Doordat een gietvloer volledig naadloos is, is deze vloer bijzonder makkelijk te onderhouden en daarnaast is de vloer slijt- en kleurvast, ideaal! Met deze vloer kun je echt alle kanten op en precies die stijl creëren die het beste bij jou en de woning past. Kies je voor een gietvloer dan heb je hier jarenlang plezier van!

Verschillende soorten gietvloeren

Met een gietvloer kan je echt alle kanten op. Er zijn 3 verschillende types namelijk: Een epoxy gietvloer, Een polyurethaan (PU) gietvloer en een cementgebonden gietvloer (Woonbeton of Beton Cire). Een Epoxy vloer is met name geschikt voor loodsen en fabrieken, vanwege de hardheid van de vloer. Een PU Gietvloer is stijlvol, comfortabel en elastisch en daardoor ideaal in combinatie met vloerverwarming. Ben je op zoek naar een vloer met een stoer randje en een industriële look? Dan is een Woonbeton of Beton Cire vloer wellicht jouw ideale vloer! Weet je inmiddels welke gietvloer jij in jouw woning wilt hebben? Dan wordt het makkelijker de gietvloer kosten te bepalen.

De kosten van een gietvloer

Last but not least.. (en zeker niet onbelangrijk?)de prijs van een gietvloer. Wat kost een gietvloer nou eigenlijk?! Op voorhand kunnen wij geen vaste prijs afgeven, de prijs hangt namelijk af van verschillende factoren zoals het type gietvloer, de oppervlakte en de ondergrond. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden en de prijs voor jouw gietvloer? Neem gerust een kijkje op onze website of maak vrijblijvend een afspraak in onze stijlvolle showroom om de vloeren te bekijken.

Reacties