Foto: gietvloer

Een gietvloer past in elke kamer

Van klassiek tot stoer: met zijn strakke, naadloze look is een gietvloer geschikt voor elke interieurstijl en daarom ook in elke kamer van je huis.

Guido van Loon

Gietvloeren worden niet gelegd, maar op een dragende ondervloer gegoten en bestaat uit diverse lagen kunststofhars. Dit maakt dat de vloer een naadloze, strakke look heeft. Zoals gezegd past een gietvloer in elke ruimte in je huis.

Hal: gietvloer

Zodra je de voordeur opendoet en binnenstapt, zie je de prachtige, strakke vloer liggen. Dit geeft gelijk een moderne uitstaling: hier wonen mensen met smaak. Je kunt zelfs voor een flitsend kleurtje kiezen, het hoeft niet wit of grijs. Zo geeft je je hal een bijzonder accent.

Woonkamer: gietvloer

Door de strakke look en het reflecterende effect dat een gietvloer met zich meebrengt, lijkt je woonkamer wel een stuk groter. Zeker een witte vloer zorgt voor een prachtig ruimtelijk effect. Nadeel hiervan is natuurlijk dat er snel vuil op ziet: lichtgrijs of -bruin licht daarom meer voor de hand.

Keuken: gietvloer

Een groot voordeel van een gietvloer is dat ze eenvoudig te onderhouden zijn. Vuil kun je makkelijk wegpoetsen en gemorste vloeistoffen trekken er niet in. Ideaal dus in de keuken! Nooit meer problemen met vetvlekken.

Slaapkamer: gietvloer

Koude voeten als je uit bed stapt, dat wil natuurlijk niemand. Bij een gietvloer heb je hier geen last van: deze vloer voelt namelijk verrassend warm aan! Bovendien is hij ook prima te combineren met vloerverwarming. Wat wil je nog meer?

Badkamer: gietvloer

Ook in je badkamer kun je met een gerust hart een gietvloer laten leggen. Een gietvloer is namelijk waterdicht, hij is zelfs geschikt voor ín de douche, je kunt hem door laten lopen in de gehele ruimte. Dit zorgt er gelijk voor dat je badkamer, vaak toch niet de grootste ruimte in huis, ruim en modern oogt!

Je kunt dus zoveel kanten op met een gietvloer! Laat je eens adviseren door G-Vloeren. Zij kunnen je alles vertellen over alle mogelijkheden en prijzen.

Dit artikel betreft een betaalde samenwerking.

Reacties