Foto: 2022/De-betonlook-als-vloer-in-jouw-huis-wonen_nl.jpg

De betonlook als vloer in jouw huis

Tegenwoordig hebben we steeds meer aandacht voor ons interieur. Het is een plek om tot rust te komen. De plaats waar je thuiskomt na een lange werkdag.

Guido van Loon

Het mag comfortabel zijn en ook zien we vaak dat buiten naar binnen wordt gehaald. Wat we hiermee bedoelen? Natuurlijke materialen als hout en kleuren als grijs, taupe en wit mogen gezien worden. Zowel in meubels, de inrichting als de vloer. Heb je wel eens naar de betonlook als vloer gekeken?

De betonlook is stoer

Voor ieder huishouden geschikt, de betonlook. Van studentenhuizen tot gezinnen met huisdieren. De betonlook is populair en dat begrijpen we. Van alle pvc vloeren is dit de meest stoere variant. Je kunt de betonlook in vele grijstinten uitkiezen. Zo zijn er pvc vloeren in betonlook die uit grote tegels bestaan. Naast dat de tegel stoer is, past deze ook goed bij diverse woonstijlen.
Heb je veel meubels met staal en hout? Dan is een betonlook een fijne rustgever. Of hou je van minimalistisch? Ook dan past de betonlook uitstekend. Er is eigenlijk geen interieur waar deze betonlook niet prachtig staat. Zeker in combinatie met stoere meubels en een minimalistische inrichting straalt de vloer je tegemoet.

In studentenhuizen is een betonlook ook absoluut de investering waard. Eenvoudig te reinigen en de vloer gaat jaren mee. Hij kan letterlijk tegen een stootje!

Weinig onderhoud en vele voordelen

Waarom zou je een betonlook in je huis kiezen en dan ook nog in pvc? Pvc is vele malen warmer als een echte betonnen vloer. Dit komt omdat pvc de warmte beter geleidt. Verder kan deze vloer uitstekend samen met vloerverwarming of verkoeling. De vloer is gemakkelijk te reinigen.
Een ander groot voordeel is de slijtvastheid van dit materiaal. We leven in een tijd waarin we steeds meer aandacht hebben voor onze omgeving. Door goed voor het milieu te zorgen, hopen we dat de generaties na ons ook nog kunnen genieten van onze mooie wereld. Een vloer uitkiezen die jarenlang mooi blijft, past hier helemaal bij.

Geluiddempend en daarom ook voor commercieel gebruik zeer geschikt

Woon je in een appartement? Dan wil je graag wonen zonder overlast te hebben of te veroorzaken. Pvc vloeren zijn geluiddempend omdat ze uit meerdere lagen bestaan. Zo weet je zeker dat je onderburen minder geluiden zullen opvangen als met een tegelvloer.
Doordat pvc ook nog eens sterk is wordt deze vloer ook steeds meer in commerciële ruimtes gebruikt. Van kantoren tot winkels kom je deze vloeren steeds tegen. Voor pvc kan een klant namelijk niet allergisch zijn, zoals dit bij vloerbedekking wel het geval is. Ook is vloerbedekking in vergelijking met een pvc vloer een stuk lastiger schoon te krijgen.

Reacties