Foto: press_2013//Umbrosa-schaduw-bladen-Rimbou-Lotus-Venus.jpg

Umbrosa schaduwbladen Rimbou Lotus en Venus

Parasols zijn voor mensen, Rimbou Lotus en Venus zijn voor het individu

Umbrosa schaduw-bladen Rimbou Lotus en Venus

Een plek in de schaduw, helemaal voor uzelf alleen en geïnspireerd door de natuur. Deze exclusieve schaduw ontstaat met het schaduwblad Rimbou Lotus en Venus van Umbrosa, een bladgevormde of driehoekgevormde schaduwbrenger dat speciaal voor u schaduw creëert waar u dat wilt. Een aluminium glasvezel frame met rvs pedaalmechanisme zorgt ervoor dat deze designproducten gemakkelijk aan te passen zijn aan de positie van de zon. Umbrosa rekent met het individuele schaduwblad af met de wereld van de klassieke parasols. Rimbou Lotus en Venus van Umbrosa zijn in Nederland exclusief te verkrijgen bij Zonz Sunsails.

Voor degenen die een eigen plaats uit de zon willen is de Rimbou Lotus en Venus van Umbrosa perfect. Een verkoelende schaduw per individu. Ideaal voor aan het zwembad of op luxe zonweides. Het exclusieve en strakke uiterlijk zorgt voor een aantrekkelijke buitensfeer.

Umbrosa
Umbrosa besteedt grootse aandacht aan het innovatieve karakter van de ontwerpen. Zij kiezen bewust voor Belgische designers en alle ontwerpen worden in België geproduceerd. Daarnaast staan gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige verstelbaarheid centraal, net als de best mogelijke kwaliteit. Zo wordt elk product op voorhand getest in een windtunnel. Zonz Sunsails biedt deze exclusieve Umbrosa producten aan in Nederland.

Zonz Sunsails; 'Umbrosa vaart resoluut een eigen, eigenzinnige koers met ontwerpen die afwijken van standaard. Met het schaduw-blad Rimbou Lotus en Venus rekenen zij af met de klassieke parasol en bieden zij schaduw per individu.'

Rimbou Lotus en Venus zijn in verschillende kleuren te verkrijgen via www.zonz.nl.

Publicatiedatum: 15 maart 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties