Verticale metrotegels

Praktisch en mooi, niet gek dat deze tegel steeds terug komt. Maar hij kan weer, en hoe! Lekker tegendraads, gewoon verticaal plaatsen.

De metro tegel, waar kennen we hem ookal weer van?

Dit praktische tegeltje kennen we allemaal: In de hal van oma, of in die jaren 20 flats: tegen de muur in de muf ruikende ingang. Of wat dacht je van de metro in heel de wereld? Daar kent het tegeltje ook zijn naam van. 

Waarom toch die metro tegel?

Het is gewoon een heel praktische tegel! het formaat 7,5x15 leent zich perfect om hem op heel veel verschillende manieren te leggen. Hij is leuk in steens, visgraat, op elkaar gestapeld, half steens en noem maar. Bovendien zijn ze hittebestendig, vochtbestendig en makkelijk te verwerken. En dan heb je ze ook nog eens in alle kleuren van de regenboog. Deze tegel kan nog wel wat trendjes mee!

Ook in andere vormen en maten

Designtegels vind het altijd leuk om net wat andere producten uit te brengen. Het zijn niet voor niks Designtegels! Dus naast de standaard metro tegels (in echt alle kleuren!) hebben we ook handgemaakte, met een speelse afwerking. Hele lange van wel 5x50, 7,5x30, 5x25. En kun je natuurlijk ook altijd nog gaan voor een leuke gekleurde voeg. Keuze zat dus! Kom vooral een keertje in onze showrooms kijken wat de mogelijkheden allemaal zijn. Want in onze stijlkamertjes is genoeg te zien.