string(1) "p"

Tegels voor in je tuin? maar dan net even wat anders!

Geen zin in die standaard tegels in je tuin? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Iets anders in de tuin? Dan kan!

Nederland is niet het makkelijkste land. Het kan er vriezen én tegenwoordig ook heel warm worden. Toch zijn er een hele boel tegels die buiten geplaatst kunnen worden. Deze hebben wel hun eigen handleiding en er moet nét wat extra aandacht aan besteed worden maar.. dan heb je ook wat!

Cementtegels in de tuin

Cementtegels is één van de tegel soorten die je tuin een volledige make-over kunnen geven. De vrolijke kleuren en patronen lenen zich perfect voor onder een overkapping, een leuk paadje door de tuin of als decoratie op bijvoorbeeld een saaie muur van de buren. Cementtegels kunnen tegen vriezen en zon maar dan dienen ze wel goed geimpregneerd te worden en gelegd op een betondekvloer. Zo kan er geen water bij en scheurt deze niet in de winter. Wil je hier mee over weten? Bezoek onze showrooms in Breda of Utrecht en dan kunnen wij er alles over vertellen!

Keramische tegels

Naast de cementtegels hebben we ook keramische tegels die buiten kunnen. Bijvoorbeeld de Barro's, Kanto's, Piedra's en Piso's. Deze variatie aan tegels bestaat uit vrolijke kleuren, vormen en verschillende groottes. Ook kunnen ze zowel op de vloer als op de wand. Perfect voor een speciaal project in je tuin of onder je overkapping. 

Marokkaanse Zellige, Platta of Bejmat

Wie in Marokko is geweest weet meteen over welke tegeltjes dit gaat. Overal liggen ze daar op straat, in de tuinen én binnen. De Zellige (wandtegel) is ook in Nederland tegenwoordig een echt hipe. Designtegels heeft hiernaast ook de Platta. Deze tegel kan ook op de vloer en ook buiten kan deze perfect op het terras geplaatst worden. De Platta is ook nog in verschillende vormen verkrijgbaar wat voor een extra speels effects zorgt. Erg leuk voor een tuinproject!

Wil je inspiratie op doen? Kom dan onze showrooms bekijken, wij helpen je graag met een plan, advies en een berg aan inspiratie! Tot snel?!