Nieuwe balie tegel DIY in showroom Breda

Tijd voor wat nieuws! In ons filiaal in Breda vonden we het hoog tijd om wat nieuwe tegel inspiratie toe te passen op onze balie. Hieronder het resultaat!

Creatief tegelproject

Het heeft flink wat denkwerk gekost, want hiervoor hebben we het hele patroon eerst tot in detail uitgedacht. Alle tegels hebben we op de grond gelegd om te zien hoe het golvende patroon tot stand moest komen. Nadat we enthousiast waren over het legpatroon, kon het tegelproject beginnen! We gingen aan de slag met tegellijm, tegelkruisjes en een nauwkeurig oog. Het is namelijk een erg precies werkje dus het vroeg nogal wat tijd en geduld.

Handgemaakte Spaanse wandtegels

De tegel die we hiervoor hebben gebruikt is de Cabrera Verde T-4. De sprekende groene tegel is een echte eyecatcher en heeft een afmeting van 7.5 bij 30 cm. De Cabrera Verde T-4 is een kleurrijke wandtegel die met de hand wordt gemaakt in Spanje. Deze kun je combineren met andere tegels zoals de Azulejos Metalizado.

Bij jou thuis?

Vind jij dit nou helemaal te gek? Kom dan langs in onze showroom in Breda waar deze waanzinnige balie is te bewonderen. In showroom Utrecht of Breda kunnen we ook met je meedenken over jouw eigen tegelproject. Ga jij voor een groene Cabrera tegel, of liever donkerblauw, mosgroen of honinggeel? Ook kan je via onze website alvast alle kleuren bekijken en een sample bestellen!