Kleurentrend 'New African'


Zo pas je hem toe in jouw interieur.

De interieurtrend ‘New African’ is een antwoord op onze behoefte aan eenvoud, rust en natuur. Onmisbaar binnen deze trend zijn zachte aarde- en nudetinten. Met de kleuren Mocca, Chocolat Chaud, Skin en Marrakesh van Amazona krijtverf pas je deze trend gemakkelijk toe in je eigen interieur.

In het drukke bestaan van nu, zijn we continu op zoek naar rust en associaties met oude, vertrouwde tradities. Dit vertalen we naar het interieurbeeld, onder andere met het gebruik van kleur. Het palet dat past binnen de trend ‘New African’, leent zich perfect voor uiteenlopende kleurencombinaties, die samen tóch een feel-good geheel vormen: warme kleuren en zachte ton sur ton combinaties met een stoere twist. New African sluit perfect aan bij de overtuigingen van Amazona. De verf is 100% natuurlijk en het kleurenpalet zacht en warm. Laat je inspireren door Amazona’s interpretatie van New African:

Het 'geheim' van Amazona

De minerale basis in combinatie met de natuurlijke pigmenten vormen het ‘geheim’ van Amazona krijtverf en maakt het hiermee de enige 100% biologische afbreekbare krijtverf in Nederland. De matte verf is geschikt voor binnenmuren en meubels en geeft een stijlvolle, rustige uitstraling. Het is super dekkend, vrij van giftige stoffen, antiallergisch, ademend en nat afwasbaar.

AANBEVOLEN

Binnen en Buiten schilderswerk

Schildersbedrijf Dennis Mol: De schilder uit de regio Velsen

Zo kun je je houtwerk in huis schilderen met verf op waterbasis

In dit blog vind je tips én een printbare checklist over hoe je deuren, kozijne...

Verftips

Een goede voorbereiding levert het beste resultaat op! Wonen.nl zet de beste ver...

Woningfotografie

Woningfotografie gaat vaak samen met de verkoop van een woning.

Flexa kleur van het jaar 2018

De nieuwe Flexa Kleur van het Jaar 2018 is Heart Wood.

Magisch effect met behang

Bloemen, ruiten, strepen of horizontale strepen? Grote motieven, suède texturen...

Advertentie