Profielfoto van Amazona BV
Amazona BV
Landgoed Zonnestraal, Loosdrechtse Bos 17, 1213 RH HILVERSUM

Ecologische Krijtverf

Verkrijgbaar in 34 trendy kleuren. Bestel nu op amazona.nl!

Aanbrengen

Amazona Krijtverf is een ultra matte topverf die mooi is en tegelijkertijd rust brengt. Dat is het effect van de nieuwe, ecologische, krijtverf van Amazona. Deze krijtverf is 100% ecologisch. Deze minerale verf creëert een gevoel van welbehagen in je interieur. Deze exclusieve verf is n.l. ontwikkeld vanuit de filosofie van 'Healing Environment' waarbij je er van uit gaat dat kleur en materialen op je onderbewustzijn werken.

Je kunt de verf eenvoudig aanbrengen met een kwast of roller. De verf is geschikt voor muren (stucwerk, behang e.d.) en onbehandeld hout. Op meubels kun je de verf evt. afwerken met een kleurloze Amazona kwaliteitsboenwas of Amazona Ecofinish, een ultra matte vernis.

Meubels die je met krijtverf verft of muren die snel vuil worden, houd je gemakkelijk schoon door over de verf een dun laagje Ecofinish aan te brengen.

Door de minerale basis is de verf onschadelijk voor de gezondheid en het milieu. Deze verfresten zijn geen chemisch afval en kunnen gewoon in de vuilcontainer.

Kleuren

De verf is verkrijgbaar in 34 kleuren die helemaal aansluiten bij de nieuwste woontrends. Zo zijn er vier grijstinten; van fris sneeuwwit Blanc-de-Blanc tot donkergrijs Black Pearl. En vier bruintinten van gebroken wit, Antiek Wit, tot warm donkerbruin Mocca.

Verder bestaat de collectie uit vier accentkleuren die bij beide kleurgroepen passen; uitstekend geschikt om bijvoorbeeld een wand mee te verven.

De 'New basics' geven iets meer kleur in het interieur dan we de afgelopen jaren hebben gezien en brengen tegelijkertijd rust: Olijfgrijs, Jeans, Skin en Misty Taupe.

Altijd sfeervol zijn pastellen: Basis Off White, een zeegroen Vert de Blue, Marrakesh roze en de klassieker Evergreen.

Dan is er de nieuwste collectie Velvet kleuren met diepe warme tinten als Velvet Green en Velvet Pink.

Met dit overzichtelijke assortiment krijtverf kun je het hele huis stijlvol aankleden. Alle kleuren zijn verkrijgbaar in 0.75 liter en 4 liter. (verbruik ca. 8 m2/ltr.)

Bestel hier direct Amazona Krijtverf!

Meubels

Naast het verven van muren kun je de Krijtverf heel goed gebruiken om meubels in een handomdraai een tweede leven te geven. Bijvoorbeeld dit dressoir: reinigen, 2 lagen Amazona Krijtverf aanbrengen en goed laten drogen. Eventueel de reliëfs en randen licht doorschuren. Dan voorzichtig wat Amazona Colourwax aanbrengen en in poetsen.

Amazona krijtverf

Je kunt een positieve werking op je gevoel realiseren door met de juiste kleuren en materialen te werken. En dat is precies de reden dat Amazona kiest voor hoogwaardige, minerale grondstoffen en natuurlijke pigmenten. Deze worden op ambachtelijke wijze, lokaal, verwerkt door de 'kleurmeesters' van Amazona.