Profielfoto van Amazona BV
Amazona BV
Landgoed Zonnestraal, Loosdrechtse Bos 17, 1213 RH HILVERSUM

Ecologische verf

Veilige Verf: de ecologische verf van Amazona is vrij van oplosmiddelen of giftige stoffen en is daarom volkomen veilig voor kinderen.

Amazona Krijtverf

Ook als je zwanger bent kun je er prima mee werken. Dit in tegenstelling tot gewone verven op waterbasis, de zogenaamde acrylverven, die bevatten wel giftige stoffen. Daarnaast geeft Amazona Krijtverf ook nog eens een hele mooie rustige sfeer omdat de verf is gemaakt op minerale basis en volledig natuurlijk is. De nieuwe pastelkleuren geven een eigentijdse draai aan de traditionele babykleuren.De verf is ontwikkeld vanuit de filosofie van Healing Environment, waarbij de gedachte is dat materialen en kleuren van invloed zijn op je onderbewustzijn.

Amazona Krijtverf kun je gewoon met een roller of kwast aanbrengen. Superdekkende verf en snel droog, zeer economisch in verbruik. Lichtecht, perfect egaal, nat afwasbaar, ademend, onbrandbaar, anti-allergisch, vrij van oplosmiddelen en weekmakers. Geeft een prachtige kleurintensiteit en draagt bij aan een beter leefmilieu.

De verf is geschikt voor muren (stucwerk, behang e.d.) en onbehandeld hout. Kwestbare oppervlakken kun je beschermen met de Ecofinish, een ultra matte ecologische vernis.

Op meubels kun je verf eventueel afwerken met een Amazona Colourwax voor een mooi gepatineerd effect of met een kleurloze Amazona kwaliteitsboenwas.

Als je wilt kun je de verf iets verdunnen met water.

Door de minerale basis is de verf niet schadelijk voor het milieu. De verfresten van Amazona krijtverf zijn geen chemisch afval en kunnen gewoon in de vuilcontainer.

Amazona producten: mooi en gemakkelijk, met veel effect!