Foto: /246915.jpeg

KARWEI Verspuitbare latex maakt verfspuit voor consument toegankelijk

Geen geknoei met verf verdunnen, snel gedekt en geen lelijke verfaanzetten meer. Met de kant-en-klare verspuitbare latex van KARWEI kunnen consumenten voortaan eenvoudig met muur- en plafondverfspuiten aan de slag.

Geen geknoei met verf verdunnen, snel gedekt en geen lelijke verfaanzetten meer. Met de kant-en-klare verspuitbare latex van KARWEI kunnen consumenten voortaan eenvoudig met muur- en plafondverfspuiten aan de slag.

Hoewel de verfspuit al langer bestaat, was deze tot nu toe niet eenvoudig in gebruik voor consumenten, omdat er nog geen speciale latex bestond. De consument moest zelf bepalen welke latex hij wilde gebruiken en moest deze ook nog verdunnen en overschenken in een verfbak. De verf wordt daardoor al snel te dik, te dun of heeft te weinig dekkracht.

 

De kant-en-klare verspuitbare latex van KARWEI kan direct met de Wagner verfspuit worden aangebracht, waardoor muur en plafond eenvoudig en snel een ander kleurtje krijgen. Daarnaast zijn lelijke aanzetten en het schoonmaken van schildergereedschap verleden tijd.

“KARWEI heeft samen met Wagner en Global Paint Products besloten deze kant-en-klare verspuitbare latex op de markt te brengen, om de verfspuit toegankelijker te maken voor de consument”, vertelt Rob Klifman, formuledirecteur van KARWEI. “Het is voor consumenten lastig om latex in de juiste dikte te maken, waardoor de voordelen van de verfspuit weer teniet worden gedaan. Met deze verf kunnen consumenten zelf snel, gemakkelijk, professioneel en goedkoop schilderen en ook de moeilijke plekken eenvoudig bereiken.”

Over KARWEI

De KARWEI-bouwmarkten vormen de snelst groeiende keten binnen de doe-het-zelfbranche. De formule behoort met 126 bouwmarkten tot de top drie grootste bouwmarktketens in Nederland. KARWEI positioneert zich als een decoratieve bouwmarkt die de klant alles kan bieden voor klussen in en rondom het huis. Daarbij ligt het accent op de verfraaiing van het interieur en exterieur. De formule KARWEI wordt op franchisebasis geëxploiteerd door Intergamma B.V., gevestigd in Leusden.

Meer weten?

Meer informatie: www.karwei.nl.

Reacties