Foto: 2022/spuitwerk-wand.jpg

Latex spuiter laten komen, wat zijn de voordelen?

Als het huis geverfd moet worden, ga je dit dan zelf doen of laat je een professional komen?

Guido van Loon

Steeds meer mensen kiezen voor dat laatste, en dat is niet voor niets. Een latex spuiter is een professional die jouw woning kan voorzien van een nieuwe laag verf tegen een scherpe prijs en met een mooi eindresultaat. Muren spuiten met latex verf is niet iets wat je zelf gemakkelijk doet. Het werken met de juiste apparatuur is namelijk zeer specialistisch werk en kun je het beste laten uitvoeren door iemand met ervaring. Je muren laten spuiten door een specialist zal ongetwijfeld een beter resultaat opleveren dan wanneer je het zelf doet. Wij zetten de voordelen van het inhuren van een latex spuiter voor je op een rij.

Prachtig resultaat

Het belangrijkste voordeel van een latex spuiter is dat jouw wanden en plafonds een prachtige laag verf krijgen. Een latexspuiter werkt namelijk met een airless verfspuit waarmee hij de verf heel nauwkeurig en netjes over de hele oppervlakte kan verdelen. Geen banen of strepen als het opgedroogd is, maar een strakke muur of plafond waar je trots op kan zijn. Wanneer er wordt gekozen voor traditioneel schilderen met roller en kwast heb je kans dat er strepen ontstaan, en zijn niet alle lastige plekjes goed bereikbaar.

Latex spuiter neemt alles uit handen

Een andere groot voordeel van je woning laten spuiten door een latex spuiter is dat hij alles voor je uit handen neemt. Vooraf zorgt hij dat alles netjes afgeplakt is, zal vervolgens alles netjes spuiten en ruimt alles daarna weer op. Jij hoeft je dus nergens druk om te maken. Op deze manier kun jij je helemaal concentreren op andere belangrijke klussen in huis. Twijfel je wat de beste aanpak in jouw woning, dan komt de latex spuiter vooraf bij je langs om de ruimte te inspecteren en vrijblijvend advies te geven.

Voordelig latex spuiten

Een latex spuiter je huis laten spuiten is in veel gevallen een stuk voordeliger dan een traditionele schilder inhuren. Een expert op het gebied van latex spuiten kan namelijk veel sneller een grotere ruimte voorzien van een nieuwe laag verf dan iemand die traditioneel schildert. Omdat er minder uren in gaan zitten, is de totaalprijs ook lager. Uiteindelijk betekent dat een mooier resultaat, tegen een lagere prijs en de klus is sneller afgerond. Allemaal voordelen waarom tegenwoordig steeds meer mensen kiezen voor de diensten van een latex spuiter.

Reacties