Foto: traprenovatie-next-step

Traprenovatie: jouw oude trap weer als nieuw

De trap is vaak een onderdeel van de hal/ingang en daarmee het eerste wat je ziet wanneer je een huis of bedrijf binnenloopt.

De vele voeten die dagelijks over de trap lopen, kunnen een trap op den duur beschadigen. Dat is natuurlijk geen goede eerste indruk. Gelukkig is hier een oplossing voor. En nee, je hoeft niet je hele trap te gaan vervangen. Door middel van traprenovatie geef jij jouw huidige trap een opknapbeurt!

Waarom traprenovatie?

Het renoveren van je huidige trap kent enkele voordelen:
- De trap wordt veiliger in gebruik. Beschadigingen kunnen tijdens de renovatie eenvoudig worden opgelost.
- Je kunt je trap eenvoudig en snel een nieuwe uitstraling geven zodat deze weer helemaal past bij het interieur van de rest van de woning.
- Je kunt snel genieten van het resultaat. In de meeste gevallen is een traprenovatie binnen één dag klaar.

Traprenovatie door Next Step

Is je huidige trap versleten en toe aan een make-over? Dan is traprenovatie door Next Step de oplossing. We kunnen elke trap renoveren. Het maakt niet uit of het gaat om een houten trap, betonnen trap of stalen trap. Met ons materiaal creëer je eenvoudig en snel een andere look, geheel passend bij ieder interieur. Een nieuwe trap was nog nooit zo makkelijk.

Het Next Step materiaal

Bij Next Step maken we gebruik van overzettreden. Deze hebben een HDF-kern en een HPL-toplaag. De toplaag bestaat uit verschillende lagen:
- De basislaag
- De decorlaag, waardoor je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Je hebt hierdoor de keuze tussen verschillende houtlooks, een betonlook… Alles is mogelijk!
- De antislip toplaag, waardoor de treden in tegenstelling tot gladde treden super veilig zijn

In één dag een nieuwe trap

De ervaren monteurs van Next Step hebben de traprenovatie vaak al binnen een dag uitgevoerd. Wanneer zij vertrekken, kan de trap direct worden gebruikt! Nieuwgierig geworden? Kijk voor meer informatie op de website van Next Step traprenovatie.

Reacties