Profielfoto van Lumigrip®

Lumigrip®

Nieuweweg 199, 6603 BM Wijchen
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

Trapleuning met verlichting? Uw trap, entree, of tuin wordt bijzonder verlicht door de toepassing van LUMIGRIP® leuningen en/of balustrades op maat met LED.

Wie is LUMIGRIP®?

LUMIGRIP®, de trapleuning specialist! Leuningen en balustrades worden voor u persoonlijk op maat gemaakt in eigen fabriek.

Leuningen en balustrades van LUMIGRIP® zorgen met LED verlichting voor optimaal gemak en veiligheid in particuliere woningrenovatie of nieuwbouw woningen.
De LED verlichtingssystemen van LUMIGRIP® verlichten uw trap en entree op een unieke wijze. U creëert hiermee uw eigen sfeer die past bij uw inrichting of stemming. U kunt daarbij kiezen voor een RVS trapleuning of een Lumiwood houtdesign trapleuning. Daarnaast maakt LUMIGRIP® ook kapstokken, poorten en specifiek maatwerk voor u. Kortom een perfecte aanvulling op woninginrichting, uw nieuwe trap of traprenovatie!

Alle RVS maatwerk producten van LUMIGRIP® zijn zonder uitzondering maatwerk. Dit vraagt om een persoonlijk en nauwkeurig voortraject, van het eerste adviesgesprek tot en met de installatie in of rondom uw woning, bij uw trap, hal of tuin. 

LUMIGRIP® staat voor vakmanschap in metaalbewerking en kwaliteit in service! Neem contact op voor gericht advies.

RTL4 LifestyleXperience & LUMIGRIP®

Zie LUMIGRIP® bij RTL4 LifestyleXperience, bekijk hier!

Bezoek LUMIGRIP® en kijk achter de schermen!

Lumigrip heeft haar fabriek in het mooie Wijchen vlak bij Nijmegen. Hier kunt u door een van onze adviseurs helemaal laten informeren over de systemen en wat de mogelijkheden zijn in uw woning.

Tevens krijgt u de mogelijkheid om even achter de schermen te kijken in de werkplaats. Hoe wordt een LED leuning geproduceerd? Welke materialen zijn mogelijk en welke kleur LUMIWOOD hout design leuningen past het beste bij uw interieur? Wat is een CNC machine en wat kan deze?

Neem contact op voor een afspraak via 024- 66 36 887 of mail naar info@Lumigrip.nl

Wij zijn geopend op werkdagen tussen 08:30-17:00uur. Op afspraak is zaterdag ook mogelijk.

 Bezoek Lumigrip!