Profielfoto van Trappenshowroom Allstairs Benelux

Trappenshowroom Allstairs Benelux

Kryptonstraat 37, 6718 WR Ede

Over ons

Allstairs is dé specialist in de ontwikkeling en levering van nieuwe exclusieve trappen. Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren uw droomtrap.

Bedrijfsprofiel


Trappenshowroom Allstairs Benelux heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in alle soorten exclusieve trappen. Allstairs zorgt voor de perfecte aanvulling op de eisen van het nieuwe Bouwbesluit. Samen met de klant worden de wensen doorgesproken en geeft Allstairs adviezen over zaken als trapontwerp, materiaalkeuze en beloopbaarheid. In de unieke showroom staan exclusieve trappen, design trappen, zwevende trappen en modellen van hout, staal, natuursteen, aluminium, glas en combinaties hiervan op natuursteen, houten en glazen vloeren.De ontwerpers kunnen zowel een moderne als een klassieke trap ontwerpen. Hierbij kunt u denken aan natuursteen, aluminium, roestvaststaal (rvs), glas en natuurlijk diverse soorten hout. Uiteraard zijn er talloze variaties te bedenken met deze materialen.

Samen met u stelt Trappenshowroom Allstairs Benelux geheel naar uw wens en budget de trap voor uw interieur samen. Ook werken ze samen met architecten en aannemers. De ene klant wenst een luxe designtrap met een modern en strak uiterlijk die past bij hun interieur en een ander wil juist een klassiekere trap. Een trap is een meubelstuk die ook modegevoelig is. De aparte vormgeving van de trappen van Allstairs past zowel in een woonhuis als in de utiliteitsbouw. Trappenshowroom Allstairs Benelux is een specialist op het gebied van ontwerp en combineren van allerlei soorten trappen. Het kan hier gaan om een hoofdtrap of een speciale vluchttrap of zelfs een meubelstuk.

Voor de klant nemen zij een groot stuk zorg weg aangezien ze het gehele traject begeleiden. Vanaf de offerte tot en met de oplevering begeleiden ze het traject van inmeten, tekenen, plannen en monteren. Zo hebt u de tijd om andere zaken te regelen voor uw woning! Wilt u een design trap met uw eigen uitstraling? Of moet uw droomtrap een meubelstuk zijn met veel allure? De ene klant zal kiezen om voor een trap geld te lenen een ander neemt hiervoor juist geen lening. De trappen kunnen door middel van een software pakket eventueel 3D getekend worden.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website