Profielfoto van Lumigrip®
Lumigrip®
Nieuweweg 199, 6603 BM Wijchen
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

RVS spil- en wenteltrap leuningen

Onze RVS spil- én wenteltrap leuningen worden in onze eigen fabriek precies op maat geproduceerd, zodat deze perfect passend is voor uw situatie!

RVS spil- én wenteltrap leuningen - Lumigrip®

Heeft u een spil- of wenteltrap? En zoekt u een veilige, duurzame en stijlvolle oplossing? Dan bent u bij Lumigrip® aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in RVS maatwerk, en produceren naast RVS trapleuningen met én zonder LED verlichtingssystemen, (glazen) balustrades en kapstokken ook spil- en wenteltrap leuningen! 

Wat is het verschil tussen een spil- of wenteltrap leuning? 

Een spiltrap is een vorm van een wenteltrap. Een spiltrap draait altijd direct om een metalen of houten spil. Op deze spil zijn de tredes bevestigd. De spil is in feite een paal die van de onderste naar de bovenste verdieping loopt. In open ruimtes en bij renovatie projecten zijn deze spiltrappen vaak te vinden omdat deze eenvoudig te plaatsen zijn.

Een wenteltrap is een trap die rond omhoog loopt. Daardoor ontstaat een soort spiraal, vergelijkbaar met bijvoorbeeld een kurkentrekker. Een wenteltrap kan zelfdragend zijn met haar eigen constructie, maar de steun en stabiliteit kan ook komen van de treden die aan de muur bevestigd zijn. Een voorbeeld van een authentieke wenteltrap is die van de Sagrada Familia te Barcelona. In de praktijk komen er ook gedeeltelijke wenteltrappen voor waarvan een deel recht en een deel rond loopt. 

Naast de uitvoering van een spil- of wenteltrap leuning in volledig RVS, is het ook mogelijk de leuning te voorzien van een LED verlichtingssysteem. U heeft hierbij de keuze uit verschillende LED verlichtingssystemen. Er is een mogelijkheid tot een meerkleurig LED verlichtingssysteem of een enkelkleurig LED verlichtingssysteem. Deze verlichting kan daarnaast ook nog gedimd worden voor de ultieme sfeer in uw huis, en uitgerust worden met bewegingssensoren voor extra gemak! Stijlvol en veilig in een! 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor gericht advies, en een vrijblijvende offerte. 

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.lumigrip.nl