Profielfoto van Lumigrip®
Lumigrip®
Nieuweweg 199, 6603 BM Wijchen
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

RVS balustrade

RVS balustrade volledig op maat voor uw woning! Passend voor elke situatie. LUMIGRIP® combineert veiligheid, duurzaamheid en design in één!

LUMIGRIP® Maatwerk balustrades

LUMIGRIP® is gespecialiseerd in precies RVS maatwerk voor uw woning. Zoekt u een veilige en stijlvolle oplossing voor uw trapgat, vide, balkon of terras? Voor elke woning en situatie weet LUMIGRIP® een oplossing!

LUMIGRIP® heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het op maat produceren van RVS balustrades. Daarbij onderscheidt LUMIGRIP® zich in de modellen en de details in de afwerking. De balustrades worden volledig in samenspraak met u ontworpen.

Onze constructeurs maken, naar aanleiding van de inmeting, eerst een 3D ontwerp van uw RVS balustrade. Daardoor krijgt u een goed beeld van hoe het product er in uw woning uit komt te zien. LUMIGRIP® zorgt daarbij ook voor de details, zoals onzichtbare bevestiging op de trapwang, strak laswerk in verstek en RVS knieregels die minimalistisch schuin of horizontaal dóór de balusters heenlopen. Is er een speciaal RVS onderdeel nodig voor uw project? Geen probleem, onze vakmensen in de metaalwerkplaats gaan voor u aan de slag.

Combineer uw RVS balustrade met andere LUMIGRIP® maatwerk producten! Creëer een mooi geheel door ook een design trapleuning en/of kapstok toe te passen in uw woning. Daarnaast zijn alle LUMIGRIP® maatwerk producten altijd te combineren met een van de LUMIGRIP® LED verlichtingssystemen.

Neem contact met ons op voor advies op maat en het maken van een vrijblijvende offerte!

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of volg ons ook op YouTube.