Profielfoto van Lumigrip®
Lumigrip®
Nieuweweg 199, 6603 BM Wijchen
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Verlichte trapleuning met LED

RVS trapleuning met LED verlichting? Praktisch en veilig in bijvoorbeeld uw donkere trap. LUMIGRIP® combineert veiligheid, duurzaamheid en design in één!

LUMIGRIP® Trapleuningen met verlichting

Een RVS trapleuning met LED verlichting voor uw woning? Een praktische oplossing bij een donkere trap of gewoon omdat u het mooi vindt. U combineert daarmee veiligheid, duurzaamheid en design in één toepassing. Niet zomaar een leuning, maar een trapleuning en design lamp in één.

Creëer uw eigen sfeer in de hal of entree van uw woning met de mogelijkheden van de meerkleurige trapleuning met LED verlichting. Deze verlichting kan ook gedimd worden voor de meest optimale sfeer. Bij de trapleuning met LED verlichting in de uitvoering met accu, is geen hak- en breekwerk nodig. Én met het sensorsysteem kiest u voor nog meer extra gemak. Het systeem dat een accu biedt is het LUMIGRIP® Mood Systeem. Verder bieden we u het enkelkleurige systeem LUMIGRIP® MonoColour. Indien er een aansluiting met de netspanning gerealiseerd kan worden, is het LUMIGRIP® MultiColour model het meest geschikt. Bekijk onze brochure voor alle bijzonderheden van de verschillende typen naast elkaar. NIEUW is het touch dim systeem waarmee u heel eenvoudig het MonoColour en het MultiColour systeem kunt bedienen.

ILLUNOX is een nieuw systeem RVS trapleuning of balustrade waarmee u een doorlopende lichtlijn kan creëren. Deze is geschikt voor particuliere toepassing bij specifieke situaties. Daarnaast wordt dit type veel toegepast in de utiliteitbouw.

Wilt u geen RVS maar liever een houten trapleuning? Dan kan het LUMIWOOD® houtdecor assortiment uitkomst bieden. In de niet van echt onderscheidende houtdecor trapleuningen kunnen ook de LED verlichtingssystemen ingebouwd worden.

Kortom...

Wilt u een bijzonder product voor uw woning?
Een waardevol en duurzaam designproduct in combinatie met een veiliger woning?
Én wilt u kwaliteit, service en garantie die verder gaat?

Kies dan voor een trapleuning met LED verlichting en neem contact op voor vrijblijvende informatie!

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of volg ons ook op Pinterest.