Profielfoto van Lumigrip®
Lumigrip®
Nieuweweg 199, 6603 BM Wijchen
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Op zoek naar een uniek design voor uw balustrade?

Creëer uw eigen unieke balustrade samen met onze Lumigrip® engineers.

Lumigrip® RVS en glazen balustrades.

RVS en glazen balustrades zijn momenteel zeer populair. Waar je dit vroeger eigenlijk alleen buiten zag, zie je dit nu ook steeds meer binnenhuis terugkomen. Vooral in de moderne industriële interieurs komen RVS en glazen balustrades goed tot hun recht.

Naast het esthetisch aspect zijn er talloze gevallen waarbij mensen thuis blootgesteld worden aan valrisico’s. Glazen en RVS balustrades van Lumigrip® zijn het totaalconcept voor veiligheid en design. Continu zijn onze engineers dan ook bezig om, in samenspraak met de klant, design balustrades naar klantwens te creëren.

De vorm van een balustrade heeft een grote invloed op de uitstraling van de balustrade. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor horizontale knieregels of met verticale spijlen/balusters. Deze trapspijlen kunnen uiteraard ook verschillende vormen hebben. Vaak voorkomend zijn rond of vierkant.

Daarnaast kunnen vrijwel alle balustrades uitgevoerd worden met geïntegreerde Lumigrip® LED verlichting met of zonder bewegingssensoren.

De kosten van een balustrade zijn uiteraard afhankelijk van de lengte en het gekozen materiaal. Via https://www.lumigrip.nl/contact/ kunt u gemakkelijk voor uw maatwerk een vrijblijvende prijsopgave aanvragen.