Profielfoto van Lumigrip®
Lumigrip®
Nieuweweg 199, 6603 BM Wijchen
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Trapleuning met doorlopend LED

Creëer sfeervolle, architectonische lichtlijnen met een ILLUNOX® trapleuning of balustrade. Maak een keuze uit verschillende leuningen en verlichtingskleur.

ILLUNOX® De trapleuning met doorlopende verlichting

Met de ILLUNOX® RVS trapleuning en RVS balustrade met LED verlichting, wordt ingespeeld op de trend om architectonische lichtlijnen te creëren in en rondom gebouwen en woningen.

Met de ILLUNOX® leuningen en hekwerken zijn, door het slimme ontwerp, energiezuinige lichtlijnen toepasbaar en op maat te maken voor iedere situatie. Afhankelijk van de situatie kiest u voor een specifieke ILLUNOX® oplossing: als balustrade of trapleuning voor een binnen- of buitentoepassing. Maak daarbij een keuze uit de balustrade- en trapleuningvormen en de kleur en sterkte van de LED verlichting.

Met een ILLUNOX® leuning creëert u voor uw project veel toegevoegde waarde!
De toegevoegde waarde in design en functie van de ILLUNOX® leuning blijkt ook door de toekenning van de RED DOT design award 2015.

Of u nu architect, projectontwikkelaar, aannemer, bouwbedrijf, metaalverwerkend bedrijf of particulier bent: de trapleuningen of van ILLUNOX® worden naar keuze in losse onderdelen, als maatwerk bouwpakket of als kant en klaar product geleverd.

De ILLUNOX® producten zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. In Nederland en België kunnen we u ook volledig ontzorgen door de inmeting en montage op locatie uit te voeren. Uiteraard met onze gespecialiseerde vakmensen.

Neem vrijblijvend Contact met ons op voor een advies of aanbieding op maat!