Foto: press_2013/hornbach-projectshow-traprenovatie.jpg

Hornbach projectshow traprenovatie

Eerste projectshow van 2014 staat in het teken van ‘Traprenovatie: Maak je trap weer als nieuw’.

Zonder veel moeite van de trap een stijlvolle eyecatcher maken? Met eigen handen een complete trap renoveren met overzettreden op plaktreden? Hornbach trapt het nieuwe jaar af met een spoedcursus ‘Traprenovatie’. De bouwmarkt laat gedurende de hele maand januari zien hoe huiseigenaren dit project zelf kunnen aanpakken.

Waar en wanneer?

De projectshows ‘Traprenovatie: Maak je trap weer als nieuw’ vinden plaats in alle vestigingen van de bouwmarkt annex tuincentrum (Geleen uitgezonderd), van 3 tot en met 25 januari: op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en van 16.00 tot 17.00 uur. Belangstellenden kunnen de demonstraties gratis bijwonen, zonder aanmelden.

Vloer van de hal laten doorlopen in de trap?

Vakkundige medewerkers van de bouwmarkt laten niet alleen ter plekke zien wat nodig is om eigenhandig een complete trap te renoveren, ze geven ook uitgebreid advies over speciale trapprofielen en het gebruik van modeltape en stootborden. Ze geven ook antwoord op vragen als: hoe kun je de vloer van de hal laten doorlopen in de trap, of creatieve combinaties maken met de hout- en tegelmotieven? En hoe meet je de treden in de draai van de trap?

Meer informatie: www.hornbach.nl/traprenovatie

Publicatiedatum: 6 januari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties