Profielfoto van Fairwood b.v.
Fairwood b.v.
Stephensonstraat 23, 4004JA Tiel
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 20:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Trap met eiken bekleden

Eiken trapbekleding is ideaal om uw bestaande trap opnieuw te bekleden. De trapbekleding is geschikt voor open trappen en dichte trappen.

Eiken trap bekleden

Heeft u een trap met vloerbedekking of is deze alleen geschilderd en wilt u graag een houten trap? Dan leveren wij naast onze houten vloeren en eettafels, ook trapbekleding.

 Zoals de naam al zegt, wordt de trapbekleding gebruikt om bestaande houten trappen te bekleden met hout. Dit kan voor zowel dichte als open houten trappen.

Hiermee maakt u uw trap helemaal af en past deze helemaal bij bijvoorbeeld uw houten vloer.

 De traptreden worden gemaakt van europees eiken. Hierbij kunt u kiezen uit een kwaliteit met noesten en met minder noesten.

 De trapbekleding is geschikt voor zowel open als dichte trappen. Als u een dichte trap heeft dan kunt u ook nog kiezen uit een wit of eiken stootbord. Hierdoor krijgt u een hele nieuwe eiken trap of juist een moderne trap met witte stootborden.

 De traptreden zijn nog onbehandeld en kunnen afgewerkt worden in de kleur die u wenst. Zo kan deze worden geolied of behandeld worden met lak. Ook is het dan mogelijk om de kleur te kiezen die u mooi vindt. Bijvoorbeeld dezelfde kleur als de vloer of juist heel afstekend. Fake id verification for social media paves the way for fraudulent accounts. The recent review of fake id verification and fake drivers licenses by the fake id website Topfakeid.com explains the current scenarios of their usage.

 Kortom er zijn veel mogelijkheden voor het bekleden van uw bestaande trap met eiken trapdelen.

 Mocht u hier meer informatie over willen dan kunt u ons mailen: info@fairwood.nl of bellen: 0344-640035