Kleine maar snel onmisbare handstofzuiger

De nieuwe STIHL SEA 20 accuhandstofzuiger maakt kleine oppervlakken krachtig schoon.

10 Februari 2022

In huis, in de auto of in het hobby-atelier: vuil en stof kruipen werkelijk overal. Geen uitdaging te groot voor de nieuwe STIHL SEA 20 accuhandstofzuiger. Zijn compacte ontwerp, de ergonomische softgrip met vergrendelknop en de led-aanduiding maken van deze kleine stofzuiger de perfecte partner in de strijd tegen kruimels en stof. Deze handige machine is één van de krachtigste handstofzuigers in zijn vermogenscategorie en maakt kleine oppervlakken in een handomdraai schoon, zonder vervelende kabel. De eerste accuhandstofzuiger in het aanbod van STIHL blinkt uit door zijn grote zuigkracht en zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook de standaarduitrusting is indrukwekkend: voegenzuigmond, universele zuigmond met borstelopzetstuk, verlengbuis en soepele zuigslang voor moeilijk bereikbare hoeken en voegen. Voeg daarbij nog een praktische tas waarin u de SEA 20 samen met alle accessoires kan opbergen en dragen. De machine maakt deel uit van het STIHL AS accusysteem voor particuliere gebruikers. Dit accusysteem wordt nog verder uitgebreid en omvat naast de nieuwe handstofzuiger ook de HSA 26 gras- en buxusschaar en de GTA 26 accusnoeizaag. De lithium-ion-accu van 10,8 V en de lader zijn compatibel met alle machines van het AS systeem.

Compact, krachtig en ergonomisch

De STIHL SEA 20 accuhandstofzuiger pakt uit met een indrukwekkende zuigkracht, een laag totaalgewicht van maar 1,1 kg (zonder accu en zonder zuigmond) en gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de ergonomisch gevormde softgrip is de machine comfortabel te bedienen. Met de vergrendelknop kan u de machine lange tijd gebruiken zonder dat u de hand op de greep moet houden, ideaal voor het schoonmaken van krappe ruimtes. Stofzuigen wordt zo werkelijk kinderspel! Een klep houdt het opgezogen vuil vast in de opvangbak die u nadien kunt afnemen om leeg te maken. Ook de filters van het tweefasige filtersysteem zijn gemakkelijk te reinigen en te hergebruiken.

Overtuigend totaalpakket

Behalve door zijn hoge zuigkracht valt de STIHL SEA 20 accuhandstofzuiger op door een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en de vele accessoires. Zo zit er in de standaarduitrusting een voegenzuigmond, een universele zuigmond met borstelopzetstuk voor diverse toepassingen, een tot 1,5 m uittrekbare soepele zuigslang én een verlengbuis. In de tas verzamelt u alle onderdelen en kan u de machine veilig dragen. Daarnaast zijn er voor de nieuwe accustofzuiger ook optionele accessoires verkrijgbaar in het aanbod: een zuigpenseel of een voegenzuigmond met een lengte van 300 mm.

Veelzijdig accusysteem

De STIHL SEA 20 accuhandstofzuiger maakt deel uit van het AS accusysteem voor particuliere gebruikers. Dit systeem omvat behalve de handstofzuiger ook de HSA 26 gras- en buxusschaar en de GTA 26 accusnoeizaag, beide compatibel met de AS 2 lithium-ion-accu van 10,8 V (energie-inhoud van 28 Wh) en de AL 1 lader. Ook de machines die in de toekomst het systeem nog zullen uitbreiden zullen compatibel zijn met deze accu en de lader. De machines zelf zijn apart of in een set met accu en lader te koop.

Reacties